Feedback la cursul Educație Creativă

Iată ce feedback ne-a scris o profesoară care a participat la Craiova la cursul nostru Eucație Creativă. O adevărată poveste de viață: 

"Buna ziua. În primul rând mii de scuze că nu v-am răspuns până acum.Sunt extrem de ocupată....însă azi mi-am propus să o fac.

În prima zi a cursului am fost puțin stresata pt. ca mi s-a părut că dureaza cam mult si aveam sa imi las fata singura in casa de dimineata pana seara. Am vrut sa plec mai devreme in fiecare zi de la curs(pt. a ajunge la ea), însă pur si simplu nu am putut. Timpul petrecut alături de voi a fost atât de plăcut încât nu am putut sa o fac.

Când am ajuns acasă fiica mea m-a intrebat ca de obicei:,,Ziua ta cum a fost, mami?” I-am raspuns :,,Super, M-am jucat aproape toată ziua și am învațat câteva reguli importante despre comunicare, alături de o doamnă super drăguță.” Am vazut-o cum s-a întristat putin...mi-am zis in mintea mea:,,Vai de capul tau, tu te joci iar copila sta singură in casa si îsi ia rolul de ,,mamă” in serios”.Mititica facuse  bucătăria ,,lună”, aranjase prin casă mult mai bine decât mine chiar....pt. că eu i-am spus că mă bazez pe ea cât sunt plecată...si a întețes chiar foarte bine. M-am gândit cum să fac să fie bine... A doua zi dimineata când mi-a zis ,,Dacă tu  esti fericita  acolo și te joci, sa stii ca sunt si eu  acasa, asteptandu-te”. Am simtit cum ma topesc ...de durere.

Toata ziua m-am gandit la ea.... seara cand  am ajuns acasa .....I-am zis,,Hai sa ne jucam și sa invatam sa comunicam!” si impreuna cu ceilalti membrii ai familiei am explorat o parte din jocurile  învatate cu voi, i-am explicat despre cele doua tipuri de mesaje, am construit  posta mesajelor cadou si și cosul pentru mesajele ,,negative”...am facut impreuna clatite.....si ne-am simtit minunat.Am vazut-o foarte fericita iar a doua zi dimineata mi-a zis:,,Sper sa mai inventi jocuri si azi,abia astept sa ne jucam!”.

Sunteti minunati! Se  vede clar ca ceea ce faceti vine din inima! Succes!

PS: Cristina, te admir!"

posted 28 Iun, 06:57 (163 zile ago)