Coaching GROW - Learning Ecosystem
Skip to content
Vizualizare calendar

Coaching GROW


Curs
Cantitate
Pentru altcineva
Cristian Negut
Cantitate
Pentru altcineva
Cumpărați pentru €1500 sau introduceți codul de acces

Program de coaching față în față sau de la distanță

Descrierea

În lume există oameni care oferă rezultate și oameni care oferă explicații.

Acest program de coaching reprezintă suportul oferit de echipa Learning Ecosystem pentru a obține rezultate, concrete, măsurabile în oricare din ariile tale de interes: viață personală sau profesională, stare de bine sau performanță în activitatea ta..

Ceea ce oferă acest program este:

  • specialiști bine pregătiți și cu experiență și chiar o echipă de specialiști (dacă este nevoie)
  • minimum trei întâlniri față în față, dar nu ne vom opri până când nu atingem obiectivele stabilite împreună
  • suport de la distanță prin platformă online, feedback pe materiale redactate pe parcursul procesului, conținut teoretic, instrumente adecvate
  • suport de la distanță și sesiuni de Skype/Zoom la nevoie.

Ce este special la soluția noastră

Pachetul nostru de coaching oferă suport concentrat pe rezultate și nu pe timp. De aceea, nu prețuim timpul oferit, ci prețuim rezultatele obținute. Spre deosebire de cei care contorizează orele petrecute cu tine, noi contorizăm ceea ce contează cu adevărat: rezultatele pe care le obții tu, suplimentar generate de suportul nostru. Și plătești doar pentru asta. De aceea, oferim o echipă de specialiști dacă unul singur nu poate asigura rezultate. De aceea, suntem în contact permanent față în față și de la distanță, fără să ne fie teamă că toate acestea atrag costuri suplimentare pentru noi sau că tu ar trebui să plătești în plus.

Un alt aspect important care ține de abordarea noastră este că oferim ajutor integrat, atât pe conținut cât si pe proces. Aceasta înseamnă că ai acces la conținut nou: teoretic și instrumente adecvate problemelor cu care te confrunți și în același timp ai asigurată personalizarea soluțiilor și feedback-ul/facilitarea/moderarea implementării.

Și nu ne oprim aici. Știm cât de important este să construiești soluții de back-up pentru tine și că e vital pentru companie/organizație să ai oameni care să poată prelua activitățile operaționale în timp ce tu te ocupi de strategii. Deci, dacă vrei poți să aduci în întâlniri și omul tău de back-up.

Cât durează

Procesul de coaching poate dura cât este nevoie pentru client să poată identifica soluții și implementa, astfel încât să obțină rezultate așa cum sunt definite împreună la începutul procesului. Acest lucru poate însemna până la maximum 3 luni.

Câți oameni participă

Pachetul nostru de coaching vine în varianta pentru o persoană sau pentru grup/echipă. Dacă se alege varianta pentru o persoană, la coaching participă efectiv persoana desemnată și soluția lui de back-up. Deci, două persoane. Diferența între coachingul individual și cel de grup este legată de problemele abordate (probleme individuale, respectiv probleme de grup/echipă) și de procesele propuse ca abordare.

Preț

Prețul unui pachet de coaching este de 1500 euro.

Îți pare prea mult? Pentru a răspunde la această întrebare este nevoie să vedem cu ce comparăm.

Noi suntem gata să renunțăm la acest preț și să fim plătiți cu 1% din ceea ce se obține ca +valoare de la angajați sau 1% din pierderile eliminate timp de un an. Ce zici, e mai bine așa?

Întâlnește-ți formatorii:

Îți poți alege singur consultantul. Verifică abilitățile fiecăruia, expertiza și experiența. În coachingul GROW ai posibilitatea de a îți alege tu formatorul preferat.

Cristian Neguț     Cristina Elena Neguț

Iată schița clasei:

1. Goal (Scop)

Pentru a ajunge la destinație este nevoie să știi unde vrei să mergi. De aceea, la finalul acestui modul vei ști extrem de clar care este scopul procesului de dezvoltare pe care îl începi.

Stabilirea acordului
Scopul coaching-ului
Scopul sesiunilor de coaching

2. Reality (Realitatea)

Pentru a ști de ce ai nevoie ca să ajungi la destinație e nevoie să știi de unde pleci. De aceea, la finalul acestui modul vei ști exact cum stai în direcțiile pentru care ai stabilit scopuri clare.

Documentează realitatea
Contractul de confidențialitate
Contractul de drepturi de autor
Contractul de comision

3. Options (Opțiuni)

O dată ce știi destinația și de unde pleci, ai nevoie de decizii. Iar acestea implică opțiuni. În acest modul explorăm opțiuni posibile, recomandări, instrumente, corelate cu scopul propus.

Documentarea acțiunilor, deciziilor, întâlnirilor

4. Will (Decizie și Implementare)

De la plan la rezultate ai nevoie de acțiuni. În acest modul explorăm posibile decizii, consecințe, instrumente de decizie și implementare.

Documentează deciziile pe care le iei

5. Coaching individual

Sesiunile tale de coaching individual. Aici se construiește portofoliul tău de coaching.

Ascultarea într-o relație de însoțire
Coaching #1
Strategie: Stiu ce, dar nu știu cum
Obiective: Nu știu cum să continui
Antreprenoriat: Cum să mă diversific
Antreprenoriat: De unde încep un start-up
Antreprenoriat: Nu câștig destul
Antreprenoiat: Am un investitor care îmi cere un plan de afaceri
5 tentații ale lui Lencioni

6. Coaching de grup

Sesiunile de cosching destinate grupurilor sau echipelor. Aici se construiește portofoliul grupului/echipei tale de coaching.

Coaching de grup #1
Înapoi sus