Skip to content
Family Buliding (pentru viața de cuplu și copii)

Consiliere individuală


Curs
Cantitate
For someone else
Cristian Negut
Cantitate
For someone else

Despre

Întâlnire individuală de lucru pentru construirea și gestionarea unor relații vii.

Ce sunt

Sunt sesiuni de limpezire, clarificare, reordonare și stabilire a priorităților și a manierei autentice, oneste și vii de relaționare cu tine însuți, în primul rând...și cu ceilalți, mai apoi, fie că sunt colegi, superiori, familie sau prieteni.
Sunt întalniri cu și de suflet în care, atenția și ascultarea e îmbogățită de metoda E.S.P.E.R.E și întreaga disponibilitate pentru omul din față.

Cum lucrăm

Noi aducem simbolurile și eșarfele, plastelina și culorile, materiale de care avem nevoie pentru fiecare întâlnire. Metoda lui Jacques Salome e pusă la punct de mai bine de 40 de ani, iar noi o folosim de 15 ani și de fiecare dată aduce soluții pentru întrebări firești ca și pentru căutari frământate. Odată găsite răspunsurile, va fi nevoie să gândim demersuri simbolice vindecătoare. Stabilim împreună, un obiectiv al fiecărei sesiuni și la final de întâlnire, tragem concluzii și evaluăm evoluția. 

Unde se derulează

 Într-un spațiu în care să avem intimitatea unui dialog binefăcător și generator de răspunsuri valoroase.

  • De obicei, venim acasă sau la biroul celui ce își dorește această întâlnire cu el însuși :).  
  • Alteori, alegem o ceainărie unde putem avea toate ingredientele unei atmosfere potrivite cu lucrarea noastră.

Cât durează

Fiecare întâlnire are între 60 și maximum 150 de minute. De obicei, primele sesiuni sunt mai lungi, caci setăm cadrul de cunoaștere, explic modalitatea de lucru și înnotăm un pic de încălzire, până ce setăm contextul și alegem stilul care aduce cea mai mare eficiență.
Un program consistent și valoros are cel puțin 3 întâlniri, la intervale de 3, maximum 10 zile. Orice depășire a intervalului de 10 zile va fi considerată un nou început în demersul de dezvoltare personală.

Prețul este pentru o singură sesiune. Pentru pachete de 3 sesiuni există o reducere de 10%.

 

Back to top
Learning Ecosystem @ Noi cream mediul care te invata!