Atelierul de relaționare - Learning Ecosystem
Skip to content
Vizualizare calendar

Atelierul de relaționare


Curs
Cantitate
Pentru altcineva
Cristina Elena Negut
Cantitate
Pentru altcineva
Cumpărați pentru €281 sau introduceți codul de acces

Despre

Descoperi sensul și aplicabilitatea teoriilor relaționării și mai ales, aplici pe situațiile tale de la clasă, pentru a le găsi soluții potrivite cu tine.

Descriere

"O parte a virtuţii constă în învăţătură, alta în exerciţiu;

trebuie pe de o parte să înveţi, pe de alta să întăreşti prin practică ceea ce ai învăţat." Seneca

Atelierul este spațiul și timpul în care conceptele de comunicare vie dezvoltate de Jaques Salome prin metoda E.S.P.E.R.E. își vor găsi aplicabilitatea, vor fi exersate și potrivite pe nevoile și dorințele tale. Efectiv, în urma fiecărui atelier calitatea relaționării tale se va îmbunătăți pentru că:

  • Îți vei dezvolta o înaltă înțelegere a elevilor tăi de la clasă.
  • Vei deprinde un nou mod de comunicare la clasă, mai clară, mai eficientă.
  • Vei exersa acea comunicare în care îți va reuși simultan respectul față de ceilalți și față de tine .
  • Te vei uimi pe tine cu diversitatea de soluții pe care o vei crea.

Noi îți vom fi alături pentru a identifica, analiza, acompania reflectarea și generarea de învățături valoroase.


Detalii organizatorice:

  • Durata optimă de desfăşurare: 2 zile
  • Număr de participanţi: oricâte grupuri intre 10 – 15 persoane.
  • Mediu: recomandat în afara organizației. 

Pentru durate de desfășurare diferite, calendarizare, stabilirea numărului total de participanţi şi a grupelor de lucru recomandăm să contactaţi un ambasador Learning Ecosystem pentru a discuta opţiunile cele mai avantajoase.

Prețul este exprimat per participant, este preț ferm și final (nu include TVA deoarece Learning Ecosystem nu e plătitoare de TVA).

Prețul nu include transportul, cazarea și masa formatorilor sau participanților.

Nivel de abordare a formării

  • orice echipă poate participa, nu este nevoie de o pregătire specială.

Întâlnește-ți formatorii:

 Cristina Elena Neguț    


Cetificare

La finalul formării fiecare participant obține Certificatul de absolvire și Anexa de mențiuni a performanțelor dobândite. Obținerea Certificatului și mai ales a Diplomei, cu semnătura formatorilor și Anexa de mențiuni a performanțelor garantează o îmbunătățire considerabilă a CV-ului personal și o bonitate și credibilitate mai bună pentru viitori parteneri, finanțatori sau fonduri de investiții.

Obiective

La finalul atelierului participanții vor putea în organizația lor să:

  • evite capcanele din trecut
  • identifica semnalele de slăbiciune și vor reacționa în consecință
  • construiască viitorul organnizației / departamentului în fiecare zi, adică să lucreze permanent cu gândul la viitor
  • experimenteze și să învețe mai bine și astfel să fie mai bine pregătiți pentru schimbare
  • planifice mai bine și să fie gata pentru a răspunde promot și structurat oportunităților

Experiențe structurate de învățare

Echipa Learning Ecosystem oferă învățarea prin experiențe structurate de învățare, dezvoltate pe baza și procesate cu ajutorul ciclului lui Kolb. Acest tip de experiență reprezintă forma de învățare cea mai persistentă în timp și care oferă posibilitatea fiecărui participant să dezvolte propriile învățături și să integreze soluții de aplicare specifice contextului în care lucrează.

Resurse

Toți participanții au acces la o gamă variată de resurse (documente, link-uri, fișiere video) care întăresc, completează și dezvoltă subiectele abordate în curs. Pachetul de resurse rămâne la dispoziția participantului și după terminarea formării și poate fi salvat în portofoliul propriu.

Portofoliu

Portofoliul permite participanților să își salveze munca pe care au realizat-o în timpul formării, cu scopul de a o prezenta altora sau a face referire la ea în viitor. Întregul portofoliu de lucrări realizate de participant este confidențial (ceilalți participanți nu au acces la el) și poate fi descărcat oricând pe computerul propriu, inclusiv cu feedback-urile primite de la formatori. Portofoliul poate fi accesat oricând din contul participantului și de asemenea, poate conține rezultatele muncii grupate de diferitele formări parcurse, dacă participantul a beneficiat de mai multe formări diferite. Participanții își pot adăuga resurse în propriul portofoliu, cu posibilitatea de a și le organiza în foldere și fișiere.

Conformitate

Conformitatea este o facilitate utilă pentru organizațiile care doresc să se asigure că mențin un standard minim de calitate la nivelul angajaților instruiți. Astfel, angajații sunt certificați în urma formării pentru o perioadă definită de timp, după care va fi necesar să repete formarea și să demonstreze capacitatea da a atinge din nou nivelul de măiestrie prevăzut de standard. Acest lucru se întâmplă pentru că este nevoie de constantă practică și de asemenea, este nevoie de momente periodice de re-memorare, re-antrenare a abilităților și corectare a comportamentelor alterate. Astfel cursul asigură o garanție de 1 an. După această perioadă diploma obținută nu mai este validă, pentru că neantrenat nu mai poate fi garantat nivelul de măiestrie. Platforma anunță participanții cu suficient timp înainte de expirarea conformității, iar participanții au posibilitatea de a relua formarea la un preț de doar 25% din prețul de listă.


Alte facilități

Învățare socială

Blog: Formarea oferă posibilitatea de a scrie un blog personal în care să consolidezi învățarea pe care o realizezi. Este jurnalul de învățare perfect de care ai nevoie pentru a consemna dezvoltarea ta personală, a da formă concretă (scrisă) gândurilor tale, ideilor tale. Poți decide dacă vrei ca blogul tău să fie privat (doar pentru tine și formatori) sau public (pentru toți participanții). Oricând te poți întoarce la jurnalul tău de formare. În plus, gândurile valoroase pot fi promovate prin crowdsourcing și chiar monetizate prin crowdfounding.

Chat: Formarea oferă o cameră de chat, care permite cursanților să comunice în timp real, între ei sau cu formatorii, mesaje de tip text. De asemenea, participantul are posibilitatea de a iniția discuții de tip chat, cu orice alt user care este conectat direct în platformă. Mesajele sunt reținute în sistem timp de 6 luni și pot fi consultate chiar și după terminarea cursului. De asemenea, platforma permite participanților să vadă în timp real cine mai este prezent pe platformă și posibilitatea de a lua legătura direct.

Sesiuni streaming live: Platforma, în conjuncție cu calendarul și feed-ul de știri, pun la dispoziție posibilitatea întâlnirilor cu formatorul față în față de la distanță prin intermediul unor sesiuni Skype sau Zoom.

Forum-uri și dezbateri: Formarea oferă participanților posibilitatea de a participa în dezbateri și a-și susține pozițiile votând argumente referitoare la concepte sau acțiuni specifice luate în discuție. Interactivitatea asigură participanților posibilitatea de a-și testa ideile și a-și șlefui argumentarea și gândirea critică. 

Wiki: Formarea oferă posibilitatea participanților de a genera pagini ce pot fi editate de fiecare dintre ei. Astfel, munca contributivă ajunge să fie ușor folosită. De asemenea, se păstrează întregul istoric al contribuțiilor astfel încât, se vede contribuția fiecărui participant.

Grupuri de studiu: Participanții au la dispoziție un grup de studiu în care, dacă se înscriu, pot să folosească toate instrumentele de care au nevoie pentru a învăța împreună. 

Grupuri de lucru: Participanții au la dispoziție grupuri de lucru în care lucrează împreună, în echipe, pentru a rezolva activități specifice sau a dezvolta proiecte comune.

Manager de formare: Organizațiile care plătesc parțial sau total formarea pentru participanți, au posibilitatea de a desemna un manager de formare, respectiv pe cineva care monitorizează progresul fiecărui participant și susține crearea cadrului necesar punerii în practică a celor învățate în cadrul organizației.

Network sites

Organizațiile care cumpără această formare pentru angajații și colaboratorii lor, pot organiza rețele interne (doar ale participanților din cadrul organizației). Este o modalitate remarcabilă de a permite colaborarea, împărtășirea de resurse între participanții aceleiași organizații, chiar și atunci când sunt înscriși în formări diferite. De asemenea, departamentul de resurse umane are posibilitatea de a administra întreaga rețea de formare și chiar de a organiza participanții pe echipe similare cu structura proprie organizației.

Suport tehnic în română personalizat

Participanții au acces 24/7 - pe lângă suportul tehnic al MATRIX LMS - și la suport tehnic din partea Learning Ecosystem direct în limba română. Totodată, participanții au la dispoziție tutoriale video în limba română pentru toate facilitățile oferite de platformă.

Integrare

iCloud: Formarea permite încărcarea documentelor și atașamentelor direct din contul personal al participantului. Acesta poate folosi Google Drive, GSuite, OneDrive sau OneDrive for Business.

Traducere automată: Participanții au posibilitatea de a opta pentru limba în care doresc să folosească meniurile din platformă și în care să primească suportul tehnic.

Logare cu un singur cont: În acest moment, participanții se pot loga în platformă folosind propriul cont Google.

Înapoi sus