Demo Solve - Learning Ecosystem
Skip to content
Vizualizare calendar

Demo Solve


Curs
Cantitate
Pentru altcineva
Cristian Negut
Cantitate
Pentru altcineva
Cumpărați pentru €5 sau introduceți codul de acces

Curs demonstrativ pentru testare ecosistem de învățare.

Acest curs este o demonstrație pentru cei care vor să testeze ce înseamnă un curs online și cum se poate transforma el într-un întreg ecosistem de învățare.

Pe parcursul a:

  • 1 - 5 zile vei testa ce înseamnă parcrusul Find
  • 2 - 10 zile vei testa ce înseamnă parcursul Solve
  • 4 - 15 zile vei testa ce înseamnă parcursul Grow

FSG este conceptul original Learning Ecosystem care propune în cadrul aceluiași ecosistem de învățare posibilitatea ca fiecare participant să opteze pentru unul din cele 3 parcursuri posibile:

  •  Find (caută) 
  •  Solve (rezolvă) 
  •  Grow (crește) 

 Parcursul Find  reprezintă cel mai scurt parcurs în acest curs și se axează pe descoperirea și înțelegerea conceptelor teoretice. Ai acces la cursul de bază, respectiv la lecțiile teoretice ale cursului. Acolo unde există PreTest ai acces din start la curs, cu fundamentele conceptuale și pe baza PreTestului / PostTestului poți avea acces și la conținutul cursului avansat.
Practic, parcurgând calea Find vei putea înțelege teoria care guvernează domeniul respectiv și vei acționa în cunoștință de cauză.

Finalizarea acestui parcurs va oferi o certificare de tip Turist.

 Parcursul Solve  propune, suplimentar parcursului Find, identificarea provocărilor profesionale specifice cu care te confrunți și rezolvarea acestora. Lucrând împreună cu instrucotorii, direct pe problemele care te preocupă din domeniu și soluționându-le, devii autonom în activitatea ta personală și/sau profesională. În plus, față de parcursul Find, în parcursul Solve apar temele, atât cele de rememorare, cât și activitățile practice. Toate temele conțin feedback imediat, iar activitățile practice primesc critique, feedback și feed-forward din partea instructorilor. Astfel, beneficiezi de un ghidaj individualizat care te ajută să rezolvi provocările cu care te confrunți, fie că sunt dureri de cap, fie că sunt oportunități pe care vrei să le atragi. 

Practic, parcurgând calea Solve, vei putea soluționa problemele specifice din universul tău de acțiune.

Finalizarea acestui parcurs îți va oferi o certificare de tip Explorator.

 Parcursul Grow  propune, suplimentar parcursului Find, aprofundarea conceptelor teoretice de bază, suplimentarea conceptelor cu conținut adiacent și dezvoltarea de abilități în comportamente specifice la nivel de măiestrie (expert). Întreaga înțelegere va fi una care să te crească în domeniul de studiu și să te ducă din zona de autonom, în zona de independent. Dacă în parcursul Solve, rezolvi probleme specifice cu care te confrunți, în parcursul Grow, crești la nivelul la care poți anticipa și rezolva independent orice noi probleme apar în domeniu. 

Practic, vei putea construi soluții inovative și mai ales, procese complexe de implementare cu succes a soluțiilor identificate. Spre deosebire de celelalte parcursuri, acesta oferă posibilitatea să identifici și să construiești soluții la situații complet noi, contextualizând procesele de soluționare în implementare. Astfel, devii independent în activitatea ta profesională putând să lucrezi eficace pe termen lung și crescând capacitatea de leadership a echipelor din care faci parte.

Mai mult, calea Grow va deschide universul învățării sociale, ceea ce te ajută ca pe lângă soluțiile identificate, și dobândirea unei priviri holistice a domeniului, să îți creezi și propria rețea de suport pentru a performa mai bine. Nu în ultimul rând acest parcurs îți premite să accesezi și un stil de viață productiv, cu sfaturi și soluții la îndemână pentru a crește organic ca om și profesionist.

Finalizarea acestui parcurs va oferi o certificare de tip Maestru / Expert.

Cum funcționează?

Este simplu. Te înscrii în cursul Demo Find pe care îl găsești în catalogul nostru. Din acel moment explorezi parcrusul Find. Dacă ești dedicat, noi credem că îl poți termina în 24 de ore. Imediat ce ai terminat cursul, vei fi înscris automat și gratuit în cursul Demo Slove. Dacă ești dedicat, noi credem că îl poți termina în 48 de ore. Imediat ce ai terminat cursul, vei fi înscris automat și gratuit în cursul Demo Grow. Dacă ești dedicat, noi credem că îl poți termina într-o săptămână. Și asta e tot.

Înțelegem că uneori nu poți fi dedicat, căci sunt și alte lucruri de făcut în viață decât să înveți, nu? Cu toate aceseta, merită pentru o clipă să reflectezi dacă tipul acesta de investiție în tine și cariera ta nu merită să aibă și el parte de timp dedicat. De aceea, chiar dacă nu poți dedica timp consistent formării tale, îți recomandăm să o faci constant. 

Având acest lucru în minte și dorind să îți dăm accesul la o experiență completă, după 5 zile de Demo Find, se va deschide automat și gratuit Demo Solve, chiar dacă nu ai terminat Demo Find. Similar, la 10 zile de la începerea Demo Find, fie că ai terminat Demo Find și Demo Grow sau nu, se va deschide automat și gratuit Demo Grow. Vom lăsa toate cele trei cursuri deschise timp de 15 zile de la înscrierea în primul curs, astfel încât nu numia că le poți testa, dar o poți face și comparând experiența trăită în fiecare parcurs. Asta înseamnă un singur lucru: cu cât termini mai repede un parcurs vei avea mai mult timp de explorat la celelalte parcursuri, fără a pierde posibilitatea de a te întorarce la formatul inițial.

În fine, după 15 zile, toate cele trei module se vor închide, indiferent că finalizezi unul , două sau toate cele trei parcursuri.


Întâlnește-ți formatorii:

Cristian Neguț     Cristina Elena Neguț

Iată schița clasei:

1. Introducere în curs

Bine ai venit. Aici începe aventura ta. Hai împreună să vedem unde putem ajunge.

Hai să începem !
Cum să încep?
Ce pot face în această platformă?
Panou de control
Cum trec la treabă?
Profil și notificări
Cum îmi fac temele
Cum ofer feedback colegilor
Alege parcursul tău!
Învățare prin feedback
Care sunt așteptările tale
Cum e până acum?
Ce părere ai despre resurse

2. Ecosisteme de învățare

Ce este mai exact un ecosistem de învățare? Cine l-a inventat și mai ales la ce mă ajută pe mine?

Cine este Learning Ecosystem
Ce aducem noi nou?
Ce este un EDI
Ce e special la un ecosistem de învățare?
Care sunt diferențele?
Analiza nevoilor de formare

Finalizare

Următoarele certificate sunt acordate la finalizarea clasei:

Diplomă de absolvire
Înapoi sus