Skip to content

WellComme@SuperTeam (sablon)


Sablon de curs
Cantitate
For someone else
Cristian Negut
Cantitate
For someone else
Contact us for the curs schedule.
Contact us

Formarea abilităților și comportamentelor dezirabile pentru construirea unor relații vii cu clienții și determinarea acestora de a reveni, cumpăra și recomanda altora.

Descrierea

Learning Ecosystem a creat și dezvoltă permanent acest ecosistem de învățare original pentru a oferi companiilor / organizațiilor avantajul competitiv al economiei emoționale.

La finalul parcurgerii ecosistemului de învățare organizația va avea o echipă de angajați capabili să construiască o relație vie cu clientul și care să genereze loialitatea acestuia, revenirea cu drag în relația cu organizația, cumpărarea produselor și serviciilor, dar și recomandarea acestora către prietenii săi. Propunem o soluție integrată de dezvoltare în cadrul companiei a unei economii emoționale care să determine loialitatea clientului și fidelizarea lui prin

alte metode decât oferirea de facilități de produs sau reduceri de prețuri.

Pentru a atinge acest deziderat Learning Ecosystem propune o abordare dublă, respectiv atât la nivelul angajaților celor care relaționează în prima linie cu clientul, cât și la nivelul managerial unde cultura organizațională, sistemele funcționale, rețelele de comunicare și angajamentul obținut de la lucrători se regăsesc în capacitatea companiei de a genera un client satisfăcut, dornic să se reîntoarcă și să recomande.

Ecosistemul se adresează formării profesionale și specializării echipelor de angajați care intră în relație directă cu clienții:

 • recepție,
 • client service,
 • service,
 • customer care,
 • call service,
 • public relation,
 • asistență tehnică la telefon sau în teren,
 • reprezentanți, ambasadori ai brandului
 • anajații din serviciile HORECA, clinici medicale, servicii financiare, bancare, asigurări.

Structura ecosistemului

Ecosistemul de învățare este construit modular, astfel încât să ofere fiecărui client și angajaților săi posibilitatea de a folosi ceea ce au nevoie pentru dezvoltarea lor și companiei lor. Modulele disponibile în diferite combinații sunt:

 • Platformă de lucru online, cu materiale, informații, teste, teme și rapoarte care permit antrenarea și dezvoltarea elementelor de economie emoțională necesare în organizație, atât prin lucru individual, cât și prin lucru în grup, având durata de 6 săptămâni. Platforma conține și două soluții bonus legate de jocurile manipulării și punctul de cotitură în încercarea de a deveni virali.
 • Atelierul "Ultima noapte de război...", atelier de 2 zile complete (16 ore de formare) la finalul căruia participanții vor:
  • conștientiza rolul lor în cadrul companiei din perspectiva angajamentului profesional și economiei emoționale.
  • exersa abilitățile de a comunica asertiv: limbajul verbal, nonverbal, paraverbal, ascultarea activă, feedback-ul descriptiv, apoziție, registrele comunicării
  • exersa regulile de igienă relațională pe situații practice aplicate.
  • exersa demersurile relaționale pe situații practice aplicate. 
 • Atelierul "...Întâia noapte de dragoste (profesională)", atelier de 2 zile complete (16 ore de formare) la finalul căruia participanții vor:.
  • exersa abilitățile de a construi soluții reale pentru client, pe situații practice aplicate.
  • exersa abilitatea de a determina clientul să revină cu drag și să recomande produsele / serviciile prietenilor.
 • Testul AAA pentru calcularea indicelui de implicare al angajaților este un modul suplimentar care testează individual implicarea fiecărui participant și oferă soluții pentru creșterea angajamentului acestuia.
 • Testul MBTI pentru identificarea modului în care pot folosi propriul temperament în construirea unei relații profesionale de succes este un modul suplimentar care testează temperamentul din punct de vedere profesional al fiecărui participant și propune abordări în care să fie dată plusvaloare acestui temperament.
 • Testul celor 34 talanți, oferit ca soluție de indentifcare a talentelor individuale ale angajaților de către Gallup Internațional, este un modul suplimentar care oferă o perspectivă asupra locului potrivit al angajatului în economia companiei.
 • Soluții gamification pentru dezvoltarea comportamentelor și obiceiurilor dezirabile la nivelul participanților și crearea culturii organizaționale necesare unei economii emoționale. Aceste module sunt complet personalizate organizației și se achiziționează ca un modul suplimentar.
 • Manualul de transfer pentru a susține managerii în implementarea programului de formare pentru angajați și maximizarea proceselor de dezvoltare organizațională este un modul suplimentar care oferă managerilor cheile de acțiune pentru o creștere sustenabilă a organizației din perspectiva relației cu clientul.

Durata de formare

Având în vedere că formarea își propune să dezvolte abilități, dar mai ales comportamente și obiceiuri dezirabile, ceea ce necesită antrenament pe perioadă suficient de lungă de timp pentru a oferi garanția înrădăcinării obiceiurilor, durata de formare variază de la organizație la organizație și depinde și de nivelul de personalizare, precum și de programul/calendarul organizației. Acest lucru permite totodată și scoaterea treptată din producție a angajaților pentru formare, astfel încât să nu afecteze dramatic buna funcționare a companiei. Așa încât puteți sta liniștiți, am găsit întotdeauna timpul potrivit cu fiecare client.

Numărul de participanți

În cadrul ecosistemului de învățare pot participa grupuri de până la 45 de participanți, iar pentru fiecare dintre cele două ateliere grupurile sunt cuprinse între minimum 8 și maximum 15 participanți per atelier. Această împărțire pe grupuri ține cont de procesele și dinamicile de grup propuse în formare, astfel încât să-i permită fiecărui participant de pe platformă să primească feedback și fiecărui participant la ateliere să contribuie activ la activitățile din atelier.

Apasă butonul Lecții de deasupra acestei descrieri și poți vedea toată curicula propusă și pusă la dispoziție în această formare.

Nivelul de abordare a formării

 • Formarea este construită pe baza conceptului de învățare adaptativă (adaptative learning), adică oferă posibilitatea personalizării modulelor de lecții și activităților practice în mod dinamic, în timp real pentru fiecare participant în parte. Această personalizare are la bază atât analiza de nevoi realizată la începutul formării, cât și acțiunile desfășurate de fiecare participant în curs. Astfel, parcursul de formare / dezvoltare al fiecărui participant este adaptat nevoilor sale specifice și performanțelor pe care le înregistrează direct în formare.
  • Spre exemplu, în măsura în care un cursant demonstrează anumite cunoștințe sau abilități pe baza unui test sau activitate din platformă, atunci module cu noțiuni de începător sunt ascunse, iar module cu noțiuni de avansat sunt puse la dispoziție. Astfel, obținem o adaptare a cursului la un nivel de personalizare individuală extrem de rar oferită pe piața de formare din România și chiar internațional.

Cursul este parte a programului de formare Self_Development@SuperLeader, program ce poate fi accesat complet din Meniul principal (colțul stânga sus)/Locații/ Self_Development@SuperLeader.

Selectează din tabul de deasupra acestei descrieri Lecții și verifică ce curriculă am pregătit pentru tine.


Întâlnește-ți formatorii:

Cristian Neguț     Cristina Elena Neguț   


Certificarea

La finalul formării fiecare participant obține Certificatul de absolvire și Anexa de mențiuni a performanțelor dobândite. Certificatul este parte din demersurile pentru obținerea Diplomă LearnToEarn@SuperLeader. Obținerea Certificatului și mai ales a Diplomei, cu semnătura formatorilor și Anexa de mențiuni a performanțelor garantează o îmbunătățire considerabilă a CV-ului personal și o bonitate și credibilitate mai bună pentru viitori parteneri, finanțatori sau fonduri de investiții.

Măiestrie: Formarea oferă monitorizarea cunoștințelor, abilităților și comportamentelor la nivel de grad de dobândire a măiestriei. Astfel, fiecare participant și manager de formare poate să se asigure că dezvoltarea atinge nivelul de măiestrie dorit și în timp real să se știe ce competențe există și ce competențe mai este nevoie să fie lucrate. Formarea permite corelarea dintre lecții și activitățile practice parcurse și competențele dobândite, respectiv nivelul de măiestrie atins. Astfel, participantul știe la orice moment de timp ce mai are de făcut pentru a atinge nivelul de măiestrie dorit.

Carte de note: Fiecare participant își poate urmări în timp real progresul realizat în timpul învățării, pe baza rezultatelor din activitățile și exercițiile realizate și are acces la statistici care îi prezintă parcursul și performanța.

Lecțiile

Participanții au la dispoziție mai multe module de formare, numite generic Lecții.
Apasă butonul Lecții de deasupra acestei descrieri și poți vedea toată curicula propusă și pusă la dispoziție în această formare.
Toate lecțiile rămân la dispoziția participantului și după terminarea formării, atâta timp cât își păstrează contul. 

Activitățile și exercițiile practice

Formarea cuprinde activități practice, teme pentru acasă sau exerciții menite: - fie să asigure rememorarea conținutului și astfel, să crească nivelul de învățare de cunoștințe noi, - fie să exerseze abilități și / sau să formeze comportamente dezirabile. După fiecare activitate, temă sau exercițiu practic realizat, fiecare participant primește feedback personalizat direct de la formatori. Toate temele pot fi salvate în portofoliul propriu. Participanții au acces 24/7 la activități, teme și exercițiile practice pe perioada formării și le pot repeta de până la 10 ori fiecare, iar după terminarea formării au acces în continuare la ele și la feedback-ul primit, dar nu mai pot face teme noi.

Resursele

Toți participanții au acces la o gamă foarte variată de resurse (documente, link-uri, fișiere video) care întăresc, completează și dezvoltă subiectele abordate în curs. Pachetul de resurse rămâne la dispoziția participantului și după terminarea formării și poate fi salvat în portofoliul propriu.

Portofoliul

Portofoliul permite participanților să își salveze munca pe care au realizat-o în timpul formării cu scopul de a o prezenta altora sau a face referire la ea în viitor. Întregul portofoliu de lucrări realizat de participant este confidențial (ceilalți participanți nu au acces la el) și poate fi descărcat oricând pe computerul propriu, inclusiv cu feedback-urile primite de la formatori. Portofoliul poate fi accesat oricând din contul participantului și de asemenea, poate conține rezultatele muncii grupate de diferitele formări parcurse, dacă participantul a participat la mai multe formări diferite. Participanții își pot adăuga resurse în propriul portofoliu și și le pot organiza în foldere și fișiere.

Adaptative learning

Cursul oferă posibilitatea personalizării modulelor de lecții și activităților practice în mod dinamic pentru fiecare participant. Acestă personalizare are la bază atât analiza de nevoi realizată la începutul formării, cât și acțiunile desfășurate de fiecare participant în curs. Astfel, parcursul de formare / dezvoltare al fiecărui participant este adaptat nevoilor sale specifice și performanțelor pe care le înregistrează direct în curs. Spre exemplu, în măsura în care un cursant demonstrează anumite cunoștințe sau abilități pe baza unui test, atunci module cu noțiuni de începător sunt ascunse, iar module cu noțiuni de avansat sunt puse la dispoziție. Astfel, obținem o adaptare a cursului la un nivel de personalizare individuală extrem de rar în piața de formare.

Conformitatea

Conformitatea este o facilitate utilă pentru organizațiile care doresc să se asigure că mențin un standard minim de calitate la nivelul angajaților instruiți. Astfel, angajații sunt certificați în urma formării pentru o perioadă definită de timp, după care vor trebui să repete formarea și să demonstreze capacitatea da a atinge din nou nivelul de măiestrie prevăzut de standard. Acest lucru se întâmplă pentru că este nevoie de practică constantă și de asemenea, este nevoie de momente periodice de re-memorare, re-antrenare a abilităților și corectare a comportamentelor alterate. Astfel cursul asigură o garanție de 1 an. După această perioadă diploma obținută nu mai este validă, pentru că neantrenat nu mai poate fi garantat nivelul de măiestrie. Platforma anunță participanții cu suficient timp înainte de expirarea conformității, iar participanții au posibilitatea de a relua formarea la un preț de 25% din prețul de listă.

Gamification-ul

Formarea este parcursă pe baza unui scenariu epic, cu multiple posibilități de acțiune care să ducă la câștigarea de puncte, ecusoane, certificări, realizarea de sarcini și misiuni care în final, permit înaintarea în formare. Răsturnările de situație, competiția cu sine sau cu ceilalți colegi de formare permite învățarea prin joc a participanților. Acest tip de formare oferă motivarea intrinsecă, provoacă interacțiunile și stimulează perfecționarea. În plus, cine a spus că formarea trebuie să fie un demers plictisitor, linear și anost. Înveți într-o joacă nu mai este o expresie, ci a devenit realitatea acestei formări în ecosistemul nostru.

Microlearning-ul

Microlearning înseamnă folosirea unor calupuri de concepte relativ scurte ce pot fi parcurse în 5-10 minute spre deosebire de prezentările extinse ce necesită 0,5 - 1-2 ore. Această abordare este ideală în soluționarea multor situații din practica de zi cu zi, legată de conceptul respectiv. De aceea, este foarte apreciată de practicieni sau de cei care se formează la locul de muncă. Utilitatea practică se vede cel mai bine la cei care folosesc microlearning drept instrument de acompaniere a deciziilor sau soluționare a situațiilor din activitatea lor.


Facilități stimulative ale învățării

Învățare socială

Blogul: Formarea oferă posibilitatea de a scrie un blog personal în care să consolidezi învățarea pe care o realizezi. Este jurnalul de învățare perfect de care ai nevoie pentru a-ți consemna propria dezvoltare personală, a da formă concretă (scrisă) gândurilor tale, ideilor tale. Poți decide dacă vrei ca blogul tău să fie privat (doar pentru tine și formatori) sau public (pentru toți participanții). Oricând te poți întoarce la jurnalul tău de formare. În plus, gândurile valoroase pot fi promovate prin crowdsourcing și chiar monetizate prin crowdfounding.

Chatul: Formarea oferă o cameră de chat care permite cursanților să comunice în timp real între ei sau cu formatorii, mesaje de tip text. De asemenea, participantul are posibilitatea de a iniția discuții de tip chat cu orice alt user care este conectat direct în platformă. Mesajele sunt reținute în sistem timp de 6 luni și pot fi consultate chiar și după terminarea cursului. De asemenea, platforma permite participanților să vadă în timp real cine mai este prezent pe platformă și îi oferă posibilitatea de a lua legătura direct.

Sesiunile de strimming live: Platforma, în conjuncție cu calendarul și feed-ul de știri, pun la dispoziție posibilitatea întâlnirilor cu formatorul față în față, de la distanță prin intermediul unor sesiuni Skype sau Zoom.

Forumurile și dezbaterile: Formarea oferă participanților posibilitatea de a participa în dezbateri și a-și susține pozițiile votând argumente referitoare la concepte sau acțiuni specifice luate în discuție. Interactivitatea asigură participanților posibilitatea de a-și testa ideile și a-și șlefui argumentarea și gândirea critică. 

Wiki-ul: Formarea oferă posibilitatea participanților de a genera pagini ce pot fi editate de fiecare dintre ei. Astfel, munca contributivă ajunge să fie ușor folosită. De asemenea, se păstrează întregul istoric al contribuțiilor, astfel încât se vede contribuția fiecărui participant.

Grupurile de studiu: Participanții au la dispoziție un grup de studiu în care, dacă se înscriu, pot să foloseacă toate instrumentele de care au nevoie pentru a învăța împreună. 

Grupurile de lucru: Participanții au la dispoziție grupuri de lucru în care lucrează împreună în echipe pentru a rezolva activități specifice sau a dezvolta proiecte comune.

Managerul de formare: Organizațiile care plătesc parțial sau total formarea pentru participanți, au posibilitatea de a desemna un manager de formare, respectiv pe cineva care monitorizează progresul fiecărui participant și susține crearea cadrului necesar punerii în practică a celor învățate în cadrul organizației.

Suporterii: A învăța este o provocare și tocmai pentru că este o provocare este și dificil. Fie că ești în competiție cu alții, fie că ești în competiție cu tine însuți, a te dezvolta este un "sport" extrem de competitiv. Learning Ecosystem oferă posibilitatea fiecărui participant să poată avea înscriși pe platformă, gratuit până la 2 suporteri, persoane pe care el le alege dintre parteneri, colegi, prieteni, rude, oameni care îl pot sprijini cu încurajări în momentele dificile sau cu felicitări în momentele de succes, pe care participantul le înregistrează pe pracursul formării.

Lecțiile audio

Fiecare lecție este însoțită de un fișier audio, care "citește" textul, oferind posibilitatea ascultării lecțiilor în loc de a fi citite. Această facilitate este extrem de utilă pentru cei care vor să parcurgă conținutul lecțiilor în situații în care de obicei pierd timp, cum ar fi în trafic, la volan (în loc de radio) sau pur și simplu, întinși pe canapea cu ochii închiși.

Grila de evaluare și Răspunsul corect

Formarea oferă sub diferite forme soluția ca răspuns corect pentru fiecare tip de activitate în parte, astfel încât participantul știe exact de la bun început cum va fi evaluată activitatea propusă și după ce o realizează primește feedback imediat privind performanța. Unele activități conțin chiar exemple de bună practică oferite ca model în rezolvarea exercițiilor.

Network sites

Organizațiile care cumpără această formare pentru angajații și colaboratorii lor, pot organiza rețele interne (doar ale participanților din cadrul organizației). Este o modalitate remarcabilă de a permite colaborarea, împărtășirea de resurse între participanții aceleiași organizații, chiar și atunci când sunt înscriși în formări diferite. De asemenea, departamentul de resurse umane are posibilitatea de a administra întreaga rețea de formare și chiar de a organiza participanții pe echipe similare cu structura proprie organizației.

Suportul tehnic personalizat și în română

Participanții au acces 24/7 - pe lângă suportul tehnic al MATRIX LMS - și la suport tehnic din partea Learning Ecosystem direct în limba română. Totodată participanții au la dispoziței tutoriale video în limba română pentru toate facilitățile oferite de platformă.

Știrile & Calendarul

Platforma oferă acces la un feed de știri în care sunt anunțate toate momentele și informațiile importante. Poți alege ca știrile să fie citite doar în platformă sau să fie trimise și pe e-mail direct în inbox. Fiecare participant poate posta în feed-ul de știri propriile știri, invitații, propuneri etc. Cursul are de asemenea, la dispoziție un calendar de acțiuni care ajută participanții să se orienteze în parcusul lor de formare și să își rezerve timpul pentru evenimentele importante cum ar fi întâlnirile față în față sau evenimente de streaming online.

Integrarea

iCloudul: Formarea permite încărcarea documentelor și atașamentelor direct din contul personal al participantului. Acesta poate folosi Google Drive, GSuite, OneDrive sau OneDrive for Business.

Traducerea automată: Participanții au posibilitatea de a opta pentru limba în care doresc să folosească meniurile din platformă și în care să primească suportul tehnic.

Logarea cu un singur cont: În acest moment participanții se pot loga în platformă folosind propriul cont Google.

Crowdsourcingul

Formarea oferă posibilitatea participanților de a contribui cu conținut de valoare la lecțiile din platformă. Acest conținut poate veni din cunoștințele sau experiența personală a participantului și îl poate transforma din participant în co-formator.

Crowdfoundingul

Platforma dă posibilitatea participanților de a monetiza atât cunoștințele și experiența pe care o au, cât și rețeaua socială din care fac parte.

Here is the curs outline:

1. Introducere

Ecosistemul de învățare poate face foarte multe lucruri pentru tine, însă nu asta este important ci, ce poți face tu cu un ecosistem de învățare pentru a crește personal și profesional.

Cum să încep?
Ce pot face în această platformă?
Stiluri de învățare
Alege parcursul tău!
Așteptările mele Rubric Competencies
Așteptările mele ca manager Rubric Competencies
Cum e până acum?

2. Economia emoțională

Descoperă importanța fundamentală a emoțiilor în relația cu clientul și modul în care poți genera emoții pozitive.

Un ocean roșu
Un ocean albastru
Ce din relația cu clientul nu poate fi robotizat
Ieși din oceanul roșu cu o inovație Competencies
Economia emoțională - partea 1
Economia emoțională - patea 2
Sistemul de opinii anti-emoționale Competencies
Cât de pregătit ești pentru economia emoțională?
Cum stai cu angajamentul? Competencies
Chestionarul Q12 Rubric Competencies
MBTI (temă opțională) Rubric Competencies
Talanții tăi (temă opțională) Competencies
Angajați implicați, neimplicați și dezinteresați
Clienți noi, clienții vechi, clienți concediați
Loialitatea clientului - sau clientul implicat emoțional

3. Soft skills

Mai pe românește: cum și cât de bine comunici, cât de bine te integrezi în cultura organizațională respectivă și cât de ușor te integrezi și muncești într-o echipă.

Comunicarea prin 3 limbaje și 3 registre
Ascultarea activă
Ascultarea într-o relație de însoțire
Feed-back descriptiv
Alte forme de feedback
Evitarea feed-back-ului conflictual
Formulare feed-back descriptiv Rubric portal Competencies
Migrează în registrul potrivit Rubric portal Competencies
Strategii față de conflict (test) Rubric Competencies

4. Atelier #1 - Ultima noapte de război...

Atelier axat pe conștientizarea economiei emoționale și dezvoltarea abilităților de comunicare cu clientul.

Atelierul: "Ultima noapte de război..."
Feedback imediat Competencies
Blazonul organizației
Lista nevoilor de suport identificate în curs
Învățături despre ascultarea activă Competencies
Cum să mă conectez cu conectori

5. Relații vii - Building relationships

Facem trecerea de la comunicare la relaționare și apoi dăm viață, hrănim și curățăm relația cu clientul.

Comunicare vs Relaționare
ESPERE vs SAPPE
De la SAPPE la ESPERE Competencies
Relații vii
Nevoi relaționale ale clienților
Cum ascult și răspund nevoilor clienților mei Competencies
Reguli de igienă relațională
Regiștrii comunicării (rememorare)
Demersuri relaționale: a da, a cere, a primi, a refuza. Cum spun NU!
Arta de a cere
Răspunde responsabil ca medic Competencies
Răspunde responsabil ca om de triaj
Răspunde responsabil ca șef de achiziții
Opoziție versus Apoziție
ADEZIV cu un client

6. Soluții pentru client

Descoperă modul practic în care poți construi și aborda o soluție pentru problema clientului.

Avantajul competitiv
De ce eu și nu marketingul
Rolul de student - Prospectare
Cercetează Rubric portal Competencies
Rolul de doctor - Identificare nevoi client
Diagnostichează portal
Rolul de arhitect - Construire soluții
Construiește o soluție medicală Rubric portal Competencies
Construiește o soluție în triaj Rubric Competencies
Construiește o soluție medicală Rubric Competencies
Rolul de antrenor - Evidențierea beneficiilor
Prezintă o soluție portal Competencies
Rolul de terapeut - Managementul obiecțiilor
Alungă temerile
Rolul de negociator - Convinge!
Negociază portal
Rolul de profesor - Managementul clienților
Instruiește portal
Rolul de fermier - Construiește relații vii
Cultivă
Îmbunătățirea calității convesației pacient - cadru medical

7. Gestionarea conflictului

Nu-l poți evita, dar îl poți gestiona.

Strategii față de conflict (rezultat) Competencies
Raportarea la conflict
Conflictul între neînțelegeri și contradicții
Nivele conflictuale
Gestionarea conflictului cu CAP
Răspunde cu CAP Competencies
Opoziție vs Apoziție

8. Atelier #2 - Prima noapte de dragoste (profesională) (draft)

Atelier bazat pe construirea relațiilor vii și soluțiilor care aduc beneficii clientului.

Atelierul: "...Întîia noapte de dragoste (profesională)" (draft)

9. Punctul de cotitură (bonus) (draft)

Explorează modul în care produsul tău poate decveni atât de molipsitor încât să producă o epidemie de vânzări.

Epidemiile (draft)
Legea minorităților (draft)
Forța contextului și învățarea socială (draft)
De ce cresc prețurile?

10. Jocurile manipulării (bonus) (draft)

Mic tratat al stategiilor de eșec care ne paralizează relațiile.

Despre minciuni și integritate (draft)
Formulele lui Karpman (draft)
Jocurile pasivității (draft)
Seducția (draft)
Lupta (draft)

11. Ecosisteme de învățare

Ce este mai exact un ecosistem de învățare? Cine l-a inventat și mai ales la ce mă ajută pe mine?

Cine este Learning Ecosystem
Ce este un EDI

12. Cum continui (draft)

Și drumul continuă... 3 lucruri pe care le poți face ca să nu te oprești aici.

Soluții și implementare soluții pentru angajamentul angajatului (draft)
Soluții și implementare soluții pentru client (draft)

13. O excursie cu autobuzul

O alegorie în care vom parcurge împreună drumul până la destinație.

O călătorie cu autocarul
Alegerea destinației
Destinațiile tale
Planificarea călătoriei
Planul tău
Îmbarcarea
Luptă cu rezistențele tale
Gestionarea pasagerilor nesuferiți
Scapă de pasagerii nesuferiți
Jurnalul de călătorie

14. Vânzări

Vânzarea prin e-mail-uri reci
Back to top
Learning Ecosystem @ Noi cream mediul care te invata!