Skip to content
Super Leader (pentru lideri)

MofT - M1 - Cunoastere de sine pentru formatori***


Curs
Cantitate
For someone else
Cristian Negut
Cantitate
For someone else

Despre

Ecosistem de învățare adresat formării abilităților de încredere în sine, dezinvoltură, autocontrol și gestionare a reacțiilor personale în fața unui grup de necunoscuți.

Ecosistem de învățare adresat formării abilităților de încredere în sine, dezinvoltură, autocontrol și gestionare a reacțiilor personale în fața unui grup de necunoscuți.

Ecosistem de învățare consta în:

 1. parcurgerea curriculei în sistem de învățare flipped learning, respectiv vei parcurge materialul teoretic individual, în propriul tău timp de invatare:
  • unde vrei, adică: acasă, la muncă, sau dacă tot ești prins în trafic, de ce nu în mijloacele de transport în comun.
  • când vrei, adică: dimineața, seara, în pauză, după ce ai culcat copiii, sau când ai rămas blocat în trafic, lift sau scocrii.
  • pe ce device vrei, adică: pe laptop, desktop, smatphone sau tabletă, indiferent de sistemul de operare folosind fie aplicația web fie aplicația nativă descărcată din Apple Store sau Google Play
  • în ritmul în care vrei, adică parcurgi tot materialul o dată sau în fiecare zi cate un pic, îți susții temele toate o dată, înainte de termenul limită sau pe rand. Termenele limită sunt doar pentru a te orienta în timp privind un proces echilibrat de învățare.

   Dupa parcurgerea materialelor teoretice, în pasul 2 vei experimenta practic fiecare concept, în intalnirea față în față.

 2. parcurgerea unui training de 8 sesiuni de formare (2 zile), în care vei învăța în format blended learning, respectiv în funcție de nivleul de parcurgere a materialului teoretic (din pasul 1) vei participa în stații de învățare experiențială special create. Pe parcursul celor 6 sesiuni vei trece prin toate stațiile de învățare experiențială. 

 3. până la finalul modulului, îți poti completa temele și construi propriul portofoliul de rezultate, în ritmul tău de lucru (mastering learning).

Inscrie-te acum în primul curs și incepi aventura unei experiente unice alaturi de echipa ecosystemică!

Back to top
Learning Ecosystem @ Noi cream mediul care te invata!