Fundamentele Relațiilor Vii - Learning Ecosystem
Skip to content
Vizualizare calendar

Fundamentele Relațiilor Vii


Curs
Cantitate
Pentru altcineva
Cristina Elena Negut
Cantitate
Pentru altcineva
Cumpărați pentru €285 sau introduceți codul de acces

Curs de bază pentru comunicarea sănătoasă, cu aplicații în special în familie...;).

Fundamentele Relațiilor Vii

este curs marca Learning Ecosystem,
care te ajută să comunici eficient în familie, să te faci înțeles și să oferi calitate dialogurilor cu cei mai apropiați ai tăi.

Poate că și tu știi că, dacă îți iese cu ai tăi, orice altă interacțiune, din afara familiei va fi floare la ureche.

Acest curs prezintă mai mult decât bazele comunicării, îți oferă șansa de a deprinde meșteșugul relaționării vii și sănătoase, dat fiind că pune la dispoziție și exersează:

  1. Instrumente favorizante pentru a facilita comunicarea - creative și simple,
  2. Concepte structurate ale metodei E.S.P.E.R.E care oferă un cadru clar și diversificat de a-ți construi propria manieră de comunicare,
  3. Regulile de igienă relațională de bază în relaționarea de durată și cu energie bună.

Cunoașterea și exersarea acestora asigură premiza construirii unor relații vii, armonioase în familie.

Cursul folosește o abordare asincron, permițându-ți să înveți și să exersezi atunci când ai timp și disponibilitatea emoțională și psihică de a o face. Astfel, se potențează capacitatea de învățare.

Cursul are incluse un set de teste de rememorare ce îți permit să verifici oricând și de oricâte ori vrei noțiunile învățate. Întreaga formare se bazează pe învățarea pe bază de competențe.

Competențele pe care ți le poți dezvolta cu acest curs sunt:

  • Ascultarea activă
  • Poziționarea clară și asumată
  • Construirea de demersuri creative în relaționare.

Cursul prezintă cunoștințele necesare în 20 lecții teoretice și permite formarea, exersarea și cizelarea abilităților de comunicare prin intermediul a 9 teme.

Durata cursului este de 30 de zile, timp în care îți poți da testele de oricâte ori vrei. Fiecare temă poate fi exersată de oricâte ori dorești și de fiecare dată primești feedback de la formator. Acest lucru îți permite, dacă decizi să lucrezi intensiv să dezvolt comportamente dezirabile, cizelate, cu care să te simți din ce în ce mai autentic în relațiile tale de familie.


Întâlnește-ți formatorul:

  Cristina Elena Neguț


Certificare

La finalul formării fiecare participant obține Diplomă și Anexa de mențiuni a performanțelor. Acestea definesc nivelul abilităților de comunicare și constituie o îmbunătățire a CV-ului personal.

Carte de note: Fiecare participant își poate urmări în timp real progresul realizat pe parcursul ecosistemului Analiză Personală, pe baza rezultatelor din activitățile și exercițiile realizate și are acces la statistici care îi prezintă parcursul și performanța.

Lecții

Participanții au la dispoziție mai multe module de formare, numite generic Lecții.
Apasă butonul Lecții de deasupra acestei descrieri și poți vedea toată curicula propusă și pusă la dispoziție în această formare.
Toate lecțiile se deschid pe baza progresului participantului și vor rămâne deschise până la final cursului.

Activități și exerciții practice

Formarea cuprinde activități practice, teme pentru acasă sau exerciții menite fie să asigure rememorarea conținutului și astfel să crească nivelul de învățare de cunoștințe noi, fie să exerseze abilități și / sau să formeze comportamente dezirabile. După fiecare activitate, temă sau exercițiu practic realizat, fiecare participant primește feedback personalizat direct de la formatori. Toate temele pot fi salvate în portofoliul propriu. Participanții au acces 24/7 la activități, teme și exercițiile practice pe perioada formării și le pot repeta ori de câte ori doresc. Toate temele pot fi salvate în portofoliu și descărcate de pe platformă în computerul propriu.

Portofoliu

Portofoliul permite participanților să își salveze munca pe care au realiat-o în timpul formării cu scopul de a o prezenta altora sau a face referire la ea în viitor. Întregul portofoliu de lucrări realziate de participant este confidențial (ceilalți participanți nu au acces la el) și poate fi descărcat oricând pe computerul propriu, inclusiv cu feedback-urile primite de la formatori. Portofoliul poate fi accesat oricând din contul participantului și de asemnnea poate conține rezultatele muncii grupate de diferitele formări parucrse, dacă participantul a participat la mai multe formări diferite. Participanții își pot adăuga resurse în propriul portofoliu și și le pot organiza în forldere de fișiere.

Microlearning

Microlearning înseamnă folosirea unor calupuri de concepte relativ scurte ce pot fi parcurse în 5-10 minute spre deosebire de prezentările extinse ce necesitiă 1-2 ore. Această abordare este ideală în soluționarea multor situații din practica de zi cu zi, legată de conceptul respectiv. De aceea, este foarte apreciată de practicieni sau de cei care se formează la locul de muncă. Utilitatea practică se vede cel mai bine la cei care folosesc microlearning ca instrument de acompaniere a deciziilor sau soluționare a situațiilor din activitatea lor.


Soluții de finanțare și acces la formare

Noi înțelegem constrângerile financiare, pentru că și noi avem parte de ele. Dacă tu crezi că acest curs este pentru tine și că ai nevoie de el, noi te vrem alături de noi cu drag și bucurie.

Este nevoie de un echilibru între noi, este nevoie de o relație vie bazată pe un aport onest și asumat de efort. Astfel, tu nu vei prețui ceea ce noi îți oferim, iar noi nu vom mai putea oferi și altora din ceea ce oferim acum. Formatorii noștri cercetează, dezvoltă și concep programe de formare, pe care le perfecționează permanent și le livrează dedicându-și tot timpul lor disponibil.
De aceea, pentru a veni și în ajutorul tău, dar a ne respecta și munca noastră îți propunem soluții accesibile pentru formare.


Alte facilități ale platformei de învățare:

Învățare socială

Chat: Formarea oferă o cameră de chat care permite cursanților să comunice în timp real între ei sau cu formatorii mesaje de tip text. De asemnea, participantul are posibilitatea de a iniția discuții de tip chat cu orice alt user care este conecatat direct în platformă. Mesajele sunt reținute în sistem timp de 6 luni și pot fi consultate chiar și după terminarea cursului. De asemnea platforma permite participanților să vadă în timp real cine mai este prezent pe platformă și posibilitatea de a lua legătura direct.

Suporteri: A învăța este o provocare și tocmai pentru că este o provocare este și dificil. Fie că ești în competiție cu alții, fie că ești în competiție cu tine însuți, a te dezvolta este un "sport" extrem de competitiv. Learning Ecosystem oferă posibilitatea ca fiecare participant să poată să aibă înscriși pe platformă gratuit până la 2 suporteri, persoane pe care el le alege dintre parteneri, colegi, preteni, rude etc.și care îl pot sprijini cu încurajări în momentele dificile și cu felicitări în momentele de succes, pe care participantul le înregistrează pe pracursul formării.

Grilă de evaluare și Răspuns corect

Formarea oferă sub diferite forme soluția ca răspuns corect pentru fiecare tip de activiate în parte, astfel încăt participantul știe exact de la bun început cum va fi evaluată activitatea propusă și după ce o realizează primește feedback imediat privind performanța. Unele activități conțin chiar exemple de bună practică oferite ca model în rezolvarea exercițiilor.

Suport tehnic în română personalizat

Participanții au acces 24/7 - pe lângă suportul tehnic al MATRIX LMS - și la suport tehnic din partea Learning Ecosystem direct în limba română. Totodată participanții au la dispoziței tutoriale video în limba română pentru toate facilitățile oferite de platformă.

Integrare

iCloud: Formarea permite încărcarea documenteleor și atașamentelor direct din contul personal al participantului. Acesta poate folosi Google Drive, GSuite, OneDrive sau OneDrive for Business.

Traducere automată: Participanții au posibilitatea de a opta pentru limba în care doresc să folosească meniurile din platformă și în care să primească suportul tehnic.

Logare din Google: În acest moment participanții se pot loga în platformă folosind propriul cont Google.

Iată schița clasei:

1. Sistemul antirelațional

Cum sistemul antirelațional SAPPE intoxică mereu relațiile noastre de formare.

2. Metoda relațională

Descoperirea unui mod armonios și generator de soluții și energie prin comunicare.

Un alt mod de a comunica
Rememorare #comunicare altfel
Instrumente
Bastonul cuvântului
Rememorare - Bastonul Cuvântului
Eșarfa relațională
Rememorare - Eșarfa
Concepte structurante ale unei comunicări vii
Rememorare #Concepte
Sentiment sau Relație
Rememorare - Sentiment sau relație
Nevoie sau Dorință
Rememorare - Nevoie sau Dorință
Dorință vs Realizarea ei
Rememorare - Dorința vs Realizarea ei
Reguli de igienă relațională
Hrănirea relației
Rememorare E.S.P.E.R.E
Înapoi sus