Skip to content
Super Leader (pentru lideri)

Perform-2-Gether


Path
Cristian Negut
Access code required
Inscriere

Trăim într-o economie globală, în care concurența pe preț și pe produs este din ce în ce mai mare.Singura soluție pentru această provocare o reprezintă:

  • Să fii mai creativ decât poate concurența să copieze de la tine.
  • Să ai o echipă cu un angajament atât de puternic încât să îi determine pe clienții tăi să te iubeasă atât de mult încât să meargă mai departe pentru a cumpăra de la tine, să plătească mai scump și să facă eforturi mai mari pentru a cumpăra produsul tău.

Cuvântul angajat vine de la angajament. Angajamentul este ceea ce se așteaptă de la un angajat. Cuvântul angajator vine de la cel care obține angajamentul. Este tot ceea ce se așteaptă de la un angajator.

Dacă simți că nu mai faci față, dacă simți că echipa ta nu mai are angajamentul necesar, dacă îți pleacă cei mai buni oameni și rămâi pe cap cu cei mai neserioși, dacă profitul și performanțele scad iar creativitatea atins cote minime înseamnă că este timpul să faci urgent o schimbare.

Prin cercetare permanentă, dezvoltare de procese și instrumente practice, echipa noastră de formatori îți pune la dispoziție ceea ce ai nevoie pentru a obține și crește angajamentul echipei tale. Într-un program de șase săptămâni lucrăm cu fiecare membru al leadershipului pentru a obține angajamentul necesar în echiplele lor. Programul complet de formare cuprinde 2 zile de formare față în față, 6 săptămâni de lucru online, 2 sesiuni de Skype la distanță și coaching pentru membrii echipei la cerere (plătit separat). În fine, timp de 365 de zile după încheierea programului de formare poți beneficia de coaching pe creșterea performanțelor la prețuri preferențiale.

Dacă vrei cu adevărat angajament în echipa ta, fii primul care se angajează.
Intră în programul nostru de formare și fă schimbarea de care ai nevoie în organizația ta.

Back to top
Learning Ecosystem @ Noi cream mediul care te invata!