Viziune

Dacă nu vrei să trăiești o viață mediocră, concentrează-te pe învățare și educație.
Este cea mai rapidă modalitate de a deveni sănătos, extraordinar și a avea succes.

 

Misiune

Creăm mediul care te formează !

 

Valori

Valorile pe care Learning Ecosystem si fiecare membru al echipei le onoreaza si care stau la baza culturii noastre organizationale sunt:

  • Creativitatea – curajul de a inova și de a face mereu lucruri noi, într-o manieră nouă. Nu suntem dispuși să facem compromisuri la creativitate, chiar dacă aceasta atrage costuri mai mari și durează mai mult pentru a livra cea mai bună soluție.
  • Curajul – bucuria de a fi autentici. Nu renunțăm să fim autentici, chiar dacă asta ne face să avem opinii incomode.
  • Gândirea critică – ne provocăm propriile soluții și modul de gândire pentru a căuta în permanență modalități de a ne face munca bine. Nu suntem dispuși să renunțăm la critică, chiar dacă asta ne face să nu fim complezenți între noi.
  • Oferim mai mult decât o formare, oferim transformare prin:
    • Disciplina – prin cultivarea disciplinei, ne dezvoltăm autocontrolul, concentrarea și perseverența, iar acestea ne conduc spre succes și împlinire personală. Ne asumăm responsabilitatea pentru propriile acțiuni și respectăm angajamentele asumate. Disciplina ne ajută să ne menținem pe drumul cel bun și să evităm procrastinarea.
    • Servicii înalt personalizate – fiecare serviciu și produs este construit pe nevoia beneficiarului. Nu suntem dispuși să facem produse de serie, chiar dacă ne costă mai scump și durează mai mult, chiar dacă nu putem scala munca noastră.
    • Măiestria – excelăm în fiecare lucru pe care îl facem. Nu suntem dispuși să facem lucrurile la care nu suntem foarte buni, chiar dacă asta înseamnă că vom plăti pe alții care sunt buni să o facă pentru noi.
  • Creșterea organică – capacitatea de a crește sănătos în funcție de posibilitățile reale, fară să facem compromisuri și nu ca un scop în sine. Nu acceptăm creșteri nesustenabile pe termen mediu și lung, chiar dacă pierdem oportunități de dezvoltare pe termen scurt.
  • Filantropia – contribuție responsabilă la societatea în care trăim. Nu suntem dispuși să renunțăm la filantropie, chiar dacă nu facem profit.
  • Dragostea – inițiem și construim relații pe termen lung bazate pe respect, încredere și iubire față de aproapele. Nu suntem dispuși să promovăm o cultură a urii, dezbinării sau segregării, chiar dacă asta ne face să pierdem angajați talentați, furnizori sau clienți buni.