CITEȘTE DOCUMENTUL AFIȘAT PE TOT ECRANUL ACCESÂND DIN MENIU

Termeni și condiții / Codul de noare al participanților.


Codul de onoare al participanților, managerilor și suporterilor

Codul de onoare al participantului stipuleaza conditiile minimale in care fiecare participant contribuie si participa la invatarea in grup. Codul de onoare al participantului reprezinta angajamentul minimal necesar al participarii in ecosistemele de invatare propuse de Learning Ecosystem srl. Nerespectarea acestui angajament atrage automat și fără alte notificări eliminarea din ecosistemul de invatare si blocarea conturilor de acces.

 1. Am citit termenii si conditiile de participare pe platforma pusa la dispozitie de Learning Ecosystem srl. De asemenea Politica de confidențialitate și GDPR și przentul Cod de onoare.
  Termenii si conditiile de participare guverneaza rolul, contributia si intregul program ce se desfasoara pe platforma. Termenii si conditiile de participare pot suferi modificari, ce devin operabile imediat ce sunt publicate pe site-ul Learning Ecosystem www.learning-ecosystem.matrixlms.ro.
  Necitirea termenilor si conditiilor de participare nu exonereaza participantii de respectarea lor si de raspunderea atrasa de nerespectarea lor. Recomandam cu insistenta citirea termenilor si conditiilor. Pentru neclaritati va puteti adresa la office@learning-ecosystem.org
 2. Ma angajez sa nu dezvalui contul meu altor persoane si sa nu permit ca altcineva in afara mea sa intre in platforma si sa actioneze sub numele meu.
  Participantii pot folosi materialele prezentate pe platforma in activitatea lor personala si profesionala, dar nu pot folosi aceste materiale pentru a le vinde sau pentru a obtine alte foloase materiale, sau pentru a le distribui cu titlu gratuit fara acordul explicit si in scris al Learning Ecosystem srl. Managerii pot folosi materialele marcate ca fise de lucru sau hand-out cu echipele lor, dar orice alte materiale nu pot fi folosite decat pentru pregatirea individuala.
  Divulgarea contului de acces in platforma si conectarea în platfomă a unei alte persoane sub un nume diferit constituie o incalcare grava a drepturilor de autor si drepturilor conexe, ce va fi sanctionata si va atrage solicitarea de daune interese din partea Learning Ecosystem srl de la participantul sau clientul care a oferit accesul neautorizat.
  Learning Ecosystem isi rezerva dreptul de a sterge / bloca accesul la materiale care incalca dreputri de autor sau care provoaca la discriminare, segregare, pe orice criteriu sau care sunt jignitoare, defăimatoare, conduc in eroare sau sunt mincinoase.
 3. Ma angajez ca toate raspunsurile, comentariile de pe forum, temele, evaluarile si materialele incarcate in platforma imi apartin si reprezinta punctul meu de vedere.
  Toate materialele incarcate sunt considerate ca fiind puncte de vedere ale participantului si sunt considerate a fi libere de drepturi de autor. Learning Ecosystem srl nu poate folosi materialele incarcate fara acordul autorului, prealabil si in scris, insa nu poate fi trasa la raspundere pentru distribuirea unor materiale asupra carora nu are drepturi de autor, aceasta respondabilitate revenindu-i celui care a incarcat materialul respectiv. De asemenea, Learning Ecosystem nu poate fi trasa la raspundere pentru cazul in care postarile unui participant sunt copiate si distribuite de un alt participant, insa Learning Ecosystem va actiona asupra participantului respectiv in temeiul incalcarii dreptului la confidentialitate, de autor si termenilor si conditiilor.
 4. Ma angajez sa pastrez confidentialitatea informatiilor dezvaluite in cursuri, ateliere, spatiile de lucru si platforma de lucru de catre colegii mei de formare.
  Este important sa invatam din experienta celorlalti, dar sa nu o judecam si sa ii lasam dreptul fiecaruia sa aleaga ce anume face public sau nu.
  Incalcarea regulii confidentialitatii conduce automat la crearea unui climat de lipsa de incredere si atrage dupa sine excluderea din programul de formare.
 5. Ma angajez sa dezbat conceptele, ideile si solutiile prezentate si discutate in procesul de formare si nu persoanele care le emit.
  Dezbaterea argumentata este benefica procesului de formare si sta la baza invatarii sociale. Este insa important ca ideile emise sa se refere la concepte, actiuni, fapte si nu la persoanele care le emit sau le realizeaza. Acest tip de dezbatere asigura climatul de incredere necesar unor dezbateri active si consistente.
  Atacul asupra persoanei si nu asupra ideilor ei conduce la pozitionarea in opozitie fata de aceasta si asumarea conflictului pe care il genereaza aceasta actiune. Nu exista nici un beneficiu in formare dintr-o asemenea situatie si de aceea, Learning Ecosystem va putea lua orice masuri considera propice cu scopul eliminarii acestui comportament.
 6. Sunt de acord ca managerul meu și suporterii mei sa obtina informatii despre mine
  Pentru situaia in care am platit integral pretul formarii sunt de acord ca opțional și la alegerea mea sa pot permite accesul managerului meu și / sau superiorului meu  la informații detinute de Learning Ecosystem srl despre mine. Acest acord se dă in prealabil.

  Pentru situaia in care am platit partial sau nu am plătit deloc formarea, atunci sponsorul meu, respectiv cel care a contribuit parțial sau integral la sustinerea financiara a formarii, are acces la informatii detinute de Learning Ecosystem despre mine fără să mai fie nevoie de un acord scris în acest sens.