LEARNING ECOSYSTEM SRL

Obiectul principal de activitate este Formarea adulților cod CAEN 8559, cod fical 30502041

Learning Ecosystem este un boutique de dezvoltare profesională, personală și sprirituală pentru lideri și echipele lor!

E același lucru ca atunci când iți faci cumpărăturile de la boutique și nu de la mall: magazinul este specializat în ceea ce vinde, produsul pe care îl cumperi înmagazinează energia, atenția și expertiza de ani întregi a manufacturierului, primești un produs "tailor made in proportie de 100%" pentru tine ca lider, pentru oamenii tăi ca profesioniști și pentru firma ta, generator de plus valoare.

Learning Ecosystem a inovat ecosistemul de învățare, aducând în România pentru prima dată concepte noi de formare cum sunt:

  • blended learning,
  • flipped learning,
  • social learning,
  • gamification,
  • neuroplastie

și combinându-le într-un produs unic, ca mediu de învățare eficient și complet adaptat nevoilor participanților și clienților noștri.

Acest concept inovativ iți pune la dispoziție instrumentele de formare cele mai potrivite pentru tine. Suntem diferiți ca oameni, echipe, organizații, ceea ce înseamnă și că învățăm în mod diferit: unii preferă să acumuleze cunoștințe în urma participării la conferințe sau traininguri, alții, mai nerăbdători să acționeze, preferă să pună în practică imediat conceptele pe care le studiază. Tehnologiile mobile îi sprijină pe ambii, aducând învățarea acolo unde ești la oricare moment din zi: acasă, la birou, în mașină, metrou, cafenea sau în parc. Încurajăm oamenii și organizațiile să trăiască experiențe care generează creștere personală, profesională și spirituală, prin crearea și livrarea ecosistemelor de învațare care reprezintă un mediu autentic de cunoaștere. 

Iaă de ce te așteptăm cu drag în mediul care te formează!