Bine ai venit în cel mai mare ecosistem de formare personală și profesională. Aici poți achiziționa cursuri, traininguri sau ateliere față în față, cursuri online sau materiale de formare pe domenii variate din domeniul dezvoltării personale, managementului și leadershipuliu, strategiei sau conducerii echipelor.

Dacă nu ai un cont, crează-ți unul gratuit pe viață, completând datele de mai jos. Dacă ai deja un cont accesează butonul  Logează-te  de mai jos.

Achiziționează orice program folosind opțiunea de plată cu cardul sau plată cu ordin de plată bancar.

Pentru folosirea ordinului de plată bancar este nevoie să faci plata pe numele Learning Ecosystem srl
IBAN €: RO 20 INGB 0000 9999 0415 2539, BIC(SWIFT): INGBROBU
IBAN RON: RO 26 INGB 0000 9999 0316 7299 (la cursul leu / € al BNR din ziua achizției).

Vă rugăm frumos ca la detaliile plății să precizați programul sau programele pe care le achizționați. În 24 de ore de la confirmarea plății vom deschide programele de formare. Pentru operativitate puteți să ne trimiteți pe adresa office@learning-ecosystem.org confirmarea de plată și numele programelor achiziționate.

sau

Puteți achiziționa folosind orice card bancar, prin intermediul contului PayPal accesând butonul de mai jos. Programul de formare se va deschide imediat.

De la momentul achiziției programul de formare va rămâne activ perioada de timp stipulată în descriere.

Dacă vreți să achiziționați mai multe produse de același fel precizați în coșul de cumpărături Cantitatea. Dacă doriți să faceți cadou cusul cuiva sau cumpărați pentru altcineva bigați "For someonne else". Dacă doriți să achiziționați mai multe produse diferite apăsați linnk-ul Continue tu shop de mai jos.

Dacă achiziționați cel puțin două produse distincte aveți o reducere de 5%, iar dacă achiziționați produse în valoare de peste 3000 € aveți o reducere de 10%.

To add items to your cart please Continue to shop.