Skip to content
Vizualizare calendar

Consultanță / Consiliere individuală


Curs
Cantitate
Pentru altcineva
Cristina Elena Negut
Cantitate
Pentru altcineva

Despre

Întâlnire individuală de lucru cu un expert Learning Ecosystem față în față sau de la distanță.

Ce sunt

Întâlniri cu un expert Learning Ecosystem față în față sau de la distanță (prin intermediul soluțiilor de conferință Skype sau Zoom).

Sesiunile de consiliere se adresează dezvoltării personale, sesiunile de consultanță se adresează dezvoltării profesionale. Noi la Learning Ecosystem considerăm că îmbinarea celor două aduce plus valoarea cea mai mare pentru participant.

Sesiunile de consultanță sunt sesiuni de identificare punctuală a soluțiilor practice la problemele clientului sau a modalităților în care clientul poate atrage oportunități reale.

Sesiunile de consiliere sunt sesiuni de limpezire, clarificare, reordonare și stabilire a priorităților și a manierei autentice, oneste și vii de relaționare cu tine însuți, în primul rând și cu ceilalți, mai apoi, pe domeniul specific de activitate al experților Learning Ecosystem.

Cum lucrăm

Noi aducem instrumentele potrivitie, materiale suport (dacă este nevoie), simbolurile și eșarfele, plastelina și culorile, materiale de care avem nevoie pentru fiecare întâlnire. Metoda lui Jacques Salome e pusă la punct de mai bine de 40 de ani, iar noi avem o experiență în acestă metodă din anul 2003 și de fiecare dată aducem soluții pentru întrebări firești ca și pentru căutari care frământă. Odată găsite răspunsurile, va fi nevoie să gândim demersuri prectice și simbolice care să ajute la rezolvarea problemelor. Stabilim împreună, un obiectiv al fiecărei sesiuni și la final de întâlnire, tragem concluzii și evaluăm evoluția. 

Unde se derulează

 Într-un spațiu în care să avem intimitatea unui dialog binefăcător și generator de răspunsuri valoroase.

  • De obicei, venim acasă sau la biroul celui ce își dorește această întâlnire cu el însuși :).  
  • Alteori, alegem o ceainărie, o cafenea sau o cofetărie cochetă unde putem avea toate ingredientele unei atmosfere potrivite cu lucrarea noastră.
  • Când nu putem altfel, ne vedem pe Zoom sau Skype.

Cât durează

Fiecare întâlnire are aproximativ 40 - 60 de minute. De obicei, primele sesiuni sunt mai lungi, căci setăm cadrul de cunoaștere, explicăm modalitatea de lucru și înodăm un pic de încălzire, până ce setăm contextul și alegem stilul care aduce cea mai mare eficiență.
Un program consistent și valoros are cel puțin 3 întâlniri, la intervale de 3, maximum 10 zile. 

Prețul este pentru o singură sesiune de o oră. Pentru două sau mai mult de două achiziții există o reducere de 5% din suma totală.

 

Înapoi sus
Learning Ecosystem @ Noi cream mediul care te invata!