Analiză personală - Reinventează-te! - Learning Ecosystem
Skip to content
Dezvoltare personală Vizualizare calendar

Analiză personală - Reinventează-te!


Curs
Cantitate
Pentru altcineva
Cristina Elena Negut
Cantitate
Pentru altcineva
Cumpărați pentru €310 sau introduceți codul de acces

Analiza personală te ajută să te dezvolți armonios, să îți găsești chemarea, și să își formulezi propria misiune de viață, fără a te lăsa definit de interpretările celorlalți.

Analiza personală te ajută să te descoperi așa cum ești
îți potențează calitățile, reduce propriile prejudecăți, echilibrează abordările,
te ajută să transformi imposibilul în posibil, să îți găsești chemarea și
să îți construiești propria misiune care să dea sens vieții tale.

Analiza personală este un ecosistem de învățare care își propune să creeze mediul de care ai nevoie ca să:

  • te descoperi pe tine însuți așa cum ești acum
  • afli ce poți schimba la tine pentru a fi mai bun cât mai curând
  • îți descoperi chemarea
  • îți construiești propria misiune de viață
De ce probleme scapi Descrierea produsului Ce câștigi
Ai timp suficient să termini cursul liniștit. Parcursul durează 60 de zile. Ai timp pentru identificarea atentă a diverselor tale caracteristici de unicitate.
Găsești răspunsuri mai ușor la întrebările tale. 12 lecții despre personalitate, reacție la conflict, lucru în echipă, nevoi relaționale, stiluri de învățare. Înțelegi ce și de ce se întâmplă în mintea ta și în inima ta unele lucruri.
Știi detaliat cum arată diverse unghiuri despre tine în acest moment.

baterie de 4 teste de identificare a stilurilor, tipologiilor personale

Înțelegi cum ești, cum acționezi, fără să te simți judecat pentru acestea.
Scapi de regretele trecutului.

15 teme de rememorare și exerciții practice pentru identificarea modului cel mai bun de a folosi ceea ce ești,

feedback personalizat de la instructori pentru fiecare participant în parte (cu Extensia - Ecosistem de învățare).

Găsești suport consistent și constant pentru tine.
Scapi de fricile pentru viitor. Portofoliu cu toate lucrările tale din timpul formării (Extensia - Ecosistem de învățare). Îți construiești propriul stil de viață împlinit.
Ai parcursul cel mai potrivit nevoilor și nivelului în care te afli, pentru a integra rezultatele interpretărilor pe care le obții. Învățare adaptativă, cursul folosește mecanisme de adaptare dinamică a conținutului propus astfel încât, să personalizeze învățarea pe baza acțiunilor anterioare ale participantului Pe baza analizei nevoilor, acompanierii și traversarea cursivă a parcursului, precum și a așteptărilor tale de învățare ai acces la cel mai bun traseu de formare.
Beneficiezi de o soluție complet personalizată pentru tine. 2 întâlniri online față în față cu formatorii, cu și pentru tine. Te relaxezi și știi cum să folosești toate informațiile pe care le primești despre tine însuți / însăți.
Scapi de procrastinare și devii eficient în favoarea ta. O întreagă comunitate care te ajută să maximizezi tot ceea ce descoperi, înveți, învățare acompaniată, suporteri dedicați ție (cu Extensia - Ecosistem de învățare).  Gândești creativ și găsești soluții alternative.

Știi ce este nevoie să schimbi sau să întărești ca să obții rezultatele dorite.

Critique, Feedback și Forward personalizat. Primești suportul formatorilor pe toate activitățile practice. 
* critique – evaluare și analiză detaliată a temei (activități practice) într-o manieră analitică.
* feedback – explicitare a impactului pe care o are tema (activ. practică) asupra mediului extern al participantului.
* feedforward – oferirea de informații pentru ca participanul să poată merge mai departe spre o soluție dezirabilă. (cu extensia Ecosistem de învățare)

Știi cum percep specialiștii toate acestea. Îți vei cunoaște punctele tari și pe cele vulnerabile. Ai acces la opiniile și propunerile dedicate ție personal.
Poți întări, decide și schimba atitudini și comportamente legate de toate cele descoperite.
Poți intra în competiție. Gamification în două variante de învățare prin joc: cu ceilalți sau cu tine însuți/însăți (cu oricare dintre extensiile Activități practice & Feedback sau Ecosistem de învățare) Poti să-ți măsori puterile în ce competiție alegi tu, doar cu scopul de a te stimula să fii cea mai bună variantă a ta.
Primești diplomă. Certificare  primești recunoașterea efocturilor tale de exploarare și redefinire (cu extensia Ecosistem de învățare) Primești diplomă.

Toate diferențele între cursul de bază și extensii le poți vedea aici.

Descrierea

Acest program este despre CUM, despre proces, despre călătorie. În general, nu știi de unde și cum să începi, nu găsești informația unitar, integrată, pe limba ta. Dacă adăugăm și găndurile că nu știi dacă merită să ai încredere, dacă e potrivit pentru tine, dar vrei să te cunoști, să dai un sens propriei tale vieți, atunci înțelegi mai bine de ce ai așteptat atât...;)

Analiza Personală - Reinventează-te! este un proces de acompaniere susținut, onest și implicat.

Acest program este despre încredere și despre rost. Clădirea încrederii în tine și numirea rostului tău unic pe această lume.

Acest program presupune evaluarea personală și profesională individuală a ta, participant drag, cu scopul de a stabili bazele unei dezvoltări armonioase la nivel atât personal, cât și profesional. În cadrul programului sunt definite o serie de 12 domenii de explorare și analiză (vezi rezultatele obținute). La nivelul fiecărui domeniu se va stabili baseline-ul (borna) actuală, respectiv reperul față de la care se poate porni în construirea unui program de dezvoltare personală și profesională. Practic, acest program de investigare oferă la final o radiografie a situației actuale a participantului, pe baza unei anamneze compexe, individuale și specifice.

Acest program este prima componentă a mai multor parcursuri de formare fie profesionale, fie personale, în care componentele ulterioare oferă soluții și asistență în dezvoltarea definită de participant ca fiind dezirabilă.

Cui se adresează?

Programul se adresează acelor persoane care doresc să exploreze abilitățile, comportamentele, obiceiurile care o definesc, în vederea construirii unui proces de dezvoltare personală și profesională armonios, sănătos și durabil.

Rezultate obținute?

La finalul programului participantul va cunoaște despre el:

  1. tipul de temperament și personalitate la locul de muncă și cum aceasta îi influențează modul de a lucra eficient.
  2. modul de reacție la conflict și cum anume aceste reacții îi afectează munca la servici și relațiie sociale și familiale
  3. stilul preferat de învățare și cât contează în îmbunătățirea capacității de a învăța
  4. roluri și funcții în cadrul echipelor în care lucrează și cum acestea afectează eficiența muncii sale în echipă
  5. nevoi relaționale și modalități de împlinire
  6. capacitatea de a construi relații vii și armonioase cu alte persoane
  7. care sunt principalii hoți de timp ce îi slăbesc eficacitatea muncii și relațiilor (In-App Purchases)
  8. talentele predominante (opțional și cu o plată pentru testare suplimentară) (In-App Purchases)
  9. capacitatea de a răspunde tentațiilor din rolul de lider (In-App Purchases)
  10. care sunt provocările (oportunitățile și amenințările) pe care le estimează pentru următoarele 24 de luni (In-App Purchases)
  11. care este avantajul competitiv personal (In-App Purchases)
  12. care este reacția la procrastinare (In-App Purchases)
  13. care este chemarea personală
Apasă butonul Lecții de deasupra acestei descrieri și poți vedea toată curicula propusă și pusă la dispoziție în această formare.

Nivel de abordare a formării

  • Formarea este construită pe baza conceptului de învățare adaptativă (adaptative learning), adică oferă posibilitatea personalizării modulelor de lecții și activităților practice în mod dinamic în timp real pentru fiecare participant în parte. Acestă personalizare are la bază atât analiza de nevoi realizată la începutul formării, cât și acțiunile desfășurate de fiecare participant în curs. Astfel parcursul de formare / dezvoltare al fiecărui participant este adaptat nevoilor sale specifice și performanțelor pe care le înregistrează direct în formare. Spre exemplu, în măsura în care un cursant demonstrează anumite cunoștințe sau abilități pe baza unui test sau activitate din platformă, atunci module cu noțiuni de începător sunt ascunse, iar module cu noțiuni de avansat sunt puse la dispoziție. Astfel obținem o adaptare a cursului la un nivel de personalizare individuală extrem de rar oferită piața de formare din România și chiar internațional.

Selectează din tabul de deasupra acestei descrieri Lecții și verifică ce curriculă am pregătit pentru tine.


Întâlnește-ți formatorii:

Cristian Neguț     Cristina Elena Neguț


Certificare

La finalul formării fiecare participant obține Diplomă cu semnătura formatorilor și Anexa de mențiuni a performanțelor garantează o îmbunătățire considerabilă a CV-ului personal și o bonitate și credibilitate mai bună pentru viitori parteneri, finanțatori sau fonduri de investiții.

Carte de note: Fiecare participant își poate urmări în timp real progresul realizat pe parcursul ecosistemului Analiză Personală, pe baza rezultatelor din activitățile și exercițiile realizate și are acces la statistici care îi prezintă parcursul și performanța.

Lecții

Participanții au la dispoziție mai multe module de formare, numite generic Lecții.
Apasă butonul Lecții de deasupra acestei descrieri și poți vedea toată curicula propusă și pusă la dispoziție în această formare.
Toate lecțiile rămân la dispoziția participantului și după terminarea formării, atâta timp cât își păstrează contul. 

Activități și exerciții practice

Formarea cuprinde activități practice, teme pentru acasă sau exerciții menite fie să asigure rememorarea conținutului și astfel să crească nivelul de învățare de cunoștințe noi, fie să exerseze abilități și / sau să formeze comportamente dezirabile. După fiecare activitate, temă sau exercițiu practic realizat, fiecare participant primește feedback personalizat direct de la formatori. Toate temele pot fi salvate în portofoliul propriu. Participanții au acces 24/7 la activități, teme și exericițiile practice pe perioada formării și le pot repeta de până la 10 ori fiecare, iar după terminarea formării au acces la în continuare la ele și la feedback-ul primit, dar nu mai pot face teme noi.

Resurse

Toți participanții au acces la o gamă foarte variată de resurse (documente, link-uri, fișiere video) care întăresc, completează și dezvoltă subiectele abordate în curs. Pachetul de resurse rămâne la dispoziția participantului și după terminarea formării și poate fi salvat în portofoliul propriu.

Portofoliu

Portofoliul permite participanților să își salveze munca pe care au realiat-o în timpul formării cu scopul de a o prezenta altora sau a face referire la ea în viitor. Întregul portofoliu de lucrări realziate de participant este confidențial (ceilalți participanți nu au acces la el) și poate fi descărcat oricând pe computerul propriu, inclusiv cu feedback-urile primite de la formatori. Portofoliul poate fi accesat oricând din contul participantului și de asemnnea poate conține rezultatele muncii grupate de diferitele formări parucrse, dacă participantul a participat la mai multe formări diferite. Participanții își pot adăuga resurse în propriul portofoliu și și le pot organiza în forldere de fișiere.

Adaptative learning

Cursul oferă posibilitatea personalizării modulelor de lecții și activităților practice în mod dinamic pentru fiecare participant. Acestă personalizare are la bază atât analiza de nevoi realizată la începutul formării, cât și acțiunile desfășurate de fiecare participant în curs. Astfel parcursul de formare / dezvoltare al fiecărui participant este adaptat nevoilor sale specifice și performanțelor pe care le înregistrează direct în curs. Spre exemplu, în măsura în care un cursant demonstrează anumite cunoștințe sau abilități pe baza unui test, atunci module cu noțiuni de începător sunt ascunse, iar module cu noțiuni de avansat sunt puse la dispoziție. Astfel obținem o adaptare a cursului la un nivel de personalizare individuală extrem de rar în piața de formare.

Microlearning

Microlearning înseamnă folosirea unor calupuri de concepte relativ scurte ce pot fi parcurse în 5-10 minute spre deosebire de prezentările extinse ce necestiă 0,5 - 1-2 ore. Această abordare este ideală în soluționarea multor situații din practica de zi cu zi, legată de conceptul respectiv. De aceea, este foarte apreciată de practicieni sau de cei care se formează la locul de muncă. Utilitatea practică se vede cel mai bine la cei care folosesc microlearning ca instrument de acompaniere a deciziilor sau soluționare a situațiilor din activitatea lor.


Soluții de finanțare și acces la formare

Noi înțelegem constrângerile financiare, pentru că și noi avem parte de ele. Dacă tu crezi că acest curs este pentru tine și că ai nevoie de el, noi te vrem alături de noi cu drag și bucurie.

Este nevoie de un echilibru între noi, este nevoie de o relație vie bazată pe un aport onest și asumat de efort. Astfel, tu nu vei prețui ceea ce noi îți oferim, iar noi nu vom mai putea oferi și altora din ceea ce oferim acum. Formatorii noștri cercetează, dezvoltă și concep programe de formare, pe care le perfecționează permanent și le livrează dedicându-și tot timpul lor disponibil.
De aceea, pentru a veni și în ajutorul tău, dar a ne respecta și munca noastră îți propunem soluții accesibile pentru formare.

Plata în rate

Dacă îți dorești foarte tare acest curs, dar nu ai posibilitatea financiară să-l plătești imediat, ce zici să plătești cursul în rate? Tu începi imediat și ai acces la întreaga experiența ca și cum ai fi plătit integral, dar plătești lunar, doar o parte din curs, în tranșe lunare până la stingerea întregii contravalori a cursului. Dacă ești gata să batem palma pe un angajament ferm, te rog să ne spui cum ar funcționa asta pentru tine la office@learning-ecosystem.org.

Reducere Solve (45%)

Cursul nostru oferă o experiență complexă și holistică care să asigure înțelegerea subiectului, dezvoltarea de abilități și comportamente specifice dezirabile, interacțiuni multiple între participanți și mai ales, cu formatorii care să ofere soluții de implementare a celor învățate direct în viața personală și profesională a participantului. Am denumit această variantă de curs varianta GROW.

Tu poate că îți dorești mai puțin, doar rezolvarea unor aspecte punctuale și specifice pe tema cursului și nu ai timpul sau interesul de a investi în toată formarea. Nu vrei să treci prin toate subiectele, ci ești interesat de experiențele care aduc plusvaloare în munca ta. Pentru asemenea situații poți achiziționa varianta SOLVE a acestui curs. Variantă care este cu 45% mai ieftină, respectiv costă 137 € / participant.

În această variantă vei avea acces la aceleași module de formare, vei avea acces la peste 80% din lecțiile și temele cursului din varianta GROW. Dar, nu vei mai avea acces la sesiunile sincron (întâlnirile online față în față cu formatorii), întreaga formare find asincron, adică tu lucrezi pe platformă și formatorii îți oferă feedback scris la 24-72 ore. De asemenea, perioada cursului se reduce de la 90 de zile la 60 de zile. De asemenea, resursele suplimentare, grupul de lucru, forum-urile și wiki nu vor mai fi disponibile. Practic toată formarea se va axa doar pe conținutul teoretic, temele de rememorare și activitățile practice specifice conduse de formatori pentru tine.  Poți vedea aici toate diferențele între variantele cursului.

Dacă această variantă este convenabilă pentru tine, cumpără acest curs acum din magazin și înainte de a plăti folosește cuponul LGDTHSIR .

Reducere Find (88%)

Dacă nu te interesează să dezvolți abilități sau comportamente, ci pur și simplu vrei doar să citești lecțiile (conținutul teoretic), poți cumpăra varianta FIND a cursului nostru. Această variantă este cu 88% mai ieftină decât întreg ecosistemul de învățare, respectiv costă doar 29 € / participant. Ea oferă așa cum am spus acces doar la conținutul teoretic și nu oferă interacțiune cu formatorii deloc. De asemenea, formarea scade de la 90 de zile la 30 de zile, timp suficient pentru a citi și a-ți lua toate notițele de care ai nevoie.  Poți vedea aici toate diferențele între variantele cursului.

Dacă această variantă este convenabilă pentru tine, cumpără acest curs acum din magazin și înainte de a plăti folosește cuponul WLGTQHOH .


Alte facilități

Învățare socială

Blog: Formarea oferă posibilitatea de a scrie un bolog personal în care să consolidezi învățarea pe care o realizezi. Este jurnalul de învățare perfect de care ai nevoie pentru a consemna dezvoltarea ta personală, a da formă concretă (scrisă) gândurilor tale, ideilor tale. Poți decide dacă vrei ca blogul tău să fie privat (dor pentru tine și formatori) sau public (pentru toți participanții). Oricând te poți întoarce la jurnalul tău de formare. În plus, gândurile valoroase pot fi promovate prin crowdsourcing și chiar monetizate prin crowdfounding.

Chat: Formarea oferă o cameră de chat care permite cursanților să comunice în timp real între ei sau cu formatorii mesaje de tip text. De asemnea, participantul are posibilitatea de a iniția discuții de tip chat cu orice alt user care este conecatat direct în platformă. Mesajele sunt reținute în sistem timp de 6 luni și pot fi consultate chiar și după terminarea cursului. De asemnea platforma permite participanților să vadă în timp real cine mai este prezent pe platformă și posibilitatea de a lua legătura direct.

Sesiuni striming live: Platforma în conjuncție cu calendarul și feed-ul de știri pun la dispozțiție posibilitatea întâlnirilor cu formatorul față în față de la distanță prin intermediul unor sesiuni Skype sau Zoom.

Suporteri: A învăța este o provocare și tocmai pentru că este o provocare este și dificil. Fie că ești în competiție cu alții, fie că ești în competiție cu tine însuți, a te dezvolta este un "sport" extrem de competitiv. Learning Ecosystem oferă posibilitatea ca fiecare participant să poată să aibă înscriși pe platformă gratuit până la 2 suporteri, persoane pe care el le alege dintre parteneri, colegi, preteni, rude etc.și care îl pot sprijini cu încurajări în momentele dificile și cu felicitări în momentele de succes, pe care participantul le înregistrează pe pracursul formării.

Lecții audio

Fiecare lecție este însoțită de un fișier audio, care "citește" textul, oferind posibilitatea ascultării lecțiilor în loc de a fi citite. Această facilitate este extrem de utilă pentru cei care vor să parcurgă conținutul lecțiilor în situații în care de obicei pierd timp, cum ar fi în trafic, la volan (în loc de radio) sau pur și simplu întinși pe canapea cu ochii închiși.

Grilă de evaluare și Răspuns corect

Formarea oferă sub diferite forme soluția ca răspuns corect pentru fiecare tip de activiate în parte, astfel încăt participantul știe exact de la bun început cum va fi evaluată activitatea propusă și după ce o realizează primește feedback imediat privind performanța. Unele activități conțin chiar exemple de bună practică oferite ca model în rezolvarea exercițiilor.

Suport tehnic în română personalizat

Participanții au acces 24/7 - pe lângă suportul tehnic al MATRIX LMS - și la suport tehnic din partea Learning Ecosystem direct în limba română. Totodată participanții au la dispoziței tutoriale video în limba română pentru toate facilitățile oferite de platformă.

Știri & Calendar

Platforma oferă acces la un feed de știri în care sunt anunțate toate momentele și informațiile importante. Poți alege ca știrile să fie citite doar în platformă sau să fie trimise și pe e-mail direct în inbox. Firecare participant poate posta în feed-ul de știri propriile știri, invitații, propuneri etc. Cursul are de asemnea, la dispoziție un calendar de acțiuni care ajută participanții să se orienteze în prarcusul lor de formare și să își rezerve timpul pentru evenimentele importante cum ar fi întâlniri față în față sau evenimente de streaming online.

Integrare

iCloud: Formarea permite încărcarea documenteleor și atașamentelor direct din contul personal al participantului. Acesta poate folosi Google Drive, GSuite, OneDrive sau OneDrive for Business.

Traducere automată: Participanții au posibilitatea de a opta pentru limba în care doresc să folosească meniurile din platformă și în care să primească suportul tehnic.

Logare cu un singur cont: În acest moment participanții se pot loga în platformă folosind propriul cont Google.

Iată schița clasei:

1. Introducere

Ecosistemul de învățare poate face foarte multe lucruri pentru tine, însă nu asta este important ci, ce poți face tu cu un ecosistem de învățare pentru a crește personal și profesional.

Introducere în platformă
Care sunt așteptările tale

2. Despre mine

Aici arunc o privire spre interiorul meu și îmi descopăr înclinații, predispoziții, tendințe valoroase. Cunoscându-le voi putea să identific apoi, cele mai favorabile contexte de manifestare. Iar astfel, îmi voi putea contribui la crearea cu consecvență și eficiență a celei mai bune variante a mea.

Fundamentele cunoașterii de sine
Învățarea ca proces
Stilurile de învățare
Care este stilul tău predominant
Stilul Activ
Stilul Practic
Stilul Teoretician
Stilul Reflexiv
Cum pot fructifica mai bine stilul meu de învățare?

3. Despre mine în relația cu ceilalți

Când sunt într-un grup, într-o echipă exprim, dezvolt anume comportamente sau abilități, am anume caracteristici pe care mi le pot aduce ca plus valoare. Aici descopăr cum le pot folosi optim.

Cum relaționez
Rememorare - Cum relaționez
Exercițiu subiectiv
Testul Belbin
Roluri într-un grup
Strategii față de conflict
Raportarea la conflict

4. Descoperindu-mi chemarea

Devin mai împlinit/ă pentru că știu care-mi sunt valorile și mai ales, cum vreau să mă îndrept spre visul meu. Aici îmi descopăr, construiesc, formulez declarația care mă va anima către această direcție foarte personală.

Cea mai însemnată călătorie
Pasul 1 - Relații care îmi influențează viața
Pasul 2 - Calități și abilități
Pasul 3- Experiențele de viață
Pasul 4 - Darurile spirituale
Pasul 5 - Cunoaște-ți valorile
Pasul 6 - Frământăm primele răspunsuri
Pasul 7 - Iat-o! Chemarea ta...

Finalizare

Următoarele certificate sunt acordate la finalizarea clasei:

Diplomă Analiză personală
Înapoi sus