Skip to content
Manuale / Resurse Vizualizare calendar

Arta de a da feedback


Digital media
Alisia Damian Coantă

Despre

Oamenii sunt creativi prin natura lor, dar când primesc apreciere și recunoaștere, beneficiile nu sunt numai pentru cei care le primesc, ci în egală măsură și pentru cei ce le oferă.

Atunci când suntem într-un context în care este necesar să colaborăm, ne confruntăm cu o sarcină dificilă, cel mai adesea evitată - actul de a oferi feedback.

Pentru activitatea în echipă feedback-ul este fundamental: poate să ghideze corectarea greșelilor și să încurajeze dezvoltarea așa cum poate regla echipele disfuncționale și maximiza eficiența. Evident, pentru a fi cât mai performant - ca individ sau ca echipă - este necesar să îți asumi responsabilitatea de a oferi feedback.
Dar cum faci aceasta? Și,oare, o faci bine?

Am schițat în acest ghid câteva repere practice care să te susțină în a fi mai încrezător și eficace atunci când oferi feedback; sunt descrise pe scurt câteva practici comune, indicii și sfaturi despre cum să oferi feedback natural și ușor, ori de câte ori este necesar.

Să comunici cât mai bine ceea ce vezi, ce simți, ce trăiești în contextul activității tale de zi cu zi, este cheia unei bune colaborări și, în cele din urmă, premisa unor rezultate pozitive.

Înapoi sus
Learning Ecosystem @ Noi cream mediul care te invata!