Extensie - Find to Solve - Learning Ecosystem
Skip to content
Extensii de formare (add-ons) Vizualizare calendar

Extensie - Find to Solve


Curs
Cantitate
Pentru altcineva
Cristian Negut
Cantitate
Pentru altcineva
Cumpărați pentru €104 sau introduceți codul de acces

Despre

Extensia oferă accesul la teme practice, interacțiune asincron cu instructorii și prelungirea cursului cu 60 de zile.

Extensia - Find to Solve oferă participanților
posibilitatea de a lucra pe situații practice legate de problemele lor
și accesul la feedback-ul formatorilor

sau altfel spus

oferă participanților timp de calitate:
un plus de 60 de zile de curs cu acces la întreacțiunea cu formatorii.

Această extensie se poate adăuga unui curs Find.

Față de cursul tip Find această extensie adaugă următoarele facilități:

Facilități adăugate Descriere Ce dureri de cap îmi rezolvă? Ce câștiguri îmi aduce?
Timp la dispoziție Fiecare lecție sau calup de lecții are propriul sitem de înntrebări sau teste de rememorare (învățare spațiată), conectat automat cu sistemul de compentențe.

Învățarea noțiunilor teoretice este susținută de instrumente specifice învățării pe termen lung, învățare spațiată.

Înțelegi mai ușor noțiunile și folosești un sitem de memorare dovedit a fi eficient.


Prelungirea timpului pentru completarea cursului cu 60 zile. Ai timp să parcurgi tot conținutul și activitățile practice. Ai timp să exersezi comportamente și să le transformi în obiceiurile tale dezirabile.itării
Învățare adaptativă Cursul folosește mecanisme de adaptare dinamică a conținutului propus astfel încât, să personalizeze învățarea pe baza acțiunilor anterioare ale participantului. Ai parcursul cel mai potrivit nevoilor și nivelului în care te afli, pentru a rezolva problemele cu care te confrunți. Pe baza analizei nevoilor, nivelului de măiestrie și a obiectivelor tale de învățare aiacces la cel mai bun traseu de formare.
Competențe și măiestrie Prin sistemul de competențe și măiestrie se asigură formarea la un standard de performanță specific. Competențele sunt seturi de cunoștințe, abilități și comportamente dezvoltate, probate practic și în final, certificate. Primești diplomă de absolvire și Anexa competențelor dezvoltate, certificate de Learning Ecosystem. Poți dovedi pe baza unei evaluări independente competențele pe care le ai în domeniu.
Îți crești real șansele de a înainta în carieră.
Sistem complet de rememorare Fiecare lecție sau modul de lecții are propriul sistem de întrebări sau teste de rememorare (învățare spațiată), conectat automat cu sistemul de competențe. Învățarea noțiunilor teoretice o vei avea susținută de instrumente specifice învățării pe termen lung, învățare spațiată.
Înțelegi mai ușor noțiunile și folosești un sistem de memorare dovedit a fi foarte eficient.
La finalul cursului vei avea mai multe lucruri învățate pentru că sistemul reduce curba uitării.
Feedback imediat Rememorările au incluse feedback imediat, pe care îl primești automat, direct în timpul parcurgerii rememorării. După fiecare întrebare sau activitate de rememorare știi dacă ai răspuns bine sau nu și, astfel, ți se explică ce a fost bine sau ce nu a fost bine. Îți este clar unde ai greșit și ai posibilitatea de a relua rememorarea de un număr infinit de ori, imediat sau oricând te simți pregătit, până la finalul cursului.
Poți rememora pe baza feedback-ului imediat până vei lua cel mai bun punctaj. Platforma reține întotdeauna cel mai bun punctaj.
Înveți în ritmul tău, poți merge mai departe în ritmul tău, fără să acumulezi goluri de informație care să nu îți permită să mergi mai departe.
Activități practice Chestionare, eseuri, discuții, dezbateri, teme de tip încarcă fișier, teme offline sau teme de grup / echipă, menite să te pună în situații specifice de exersare a abilităților și comportamentelor dezirabile. Lucrând temele de pe platfomă, îți rezolvi exact problemele pe care le ai în viața de zi cu zi.
Aplici ceea ce înveți pentru a-ți rezolva provocările personale sau profesionale.
Devii mai bun personal și/sau profesional prin faptul că ai soluții viabile la problemele cu care te confrunți.
Descoperi și atragi oportunități reale care să te facă mai bun personal și/sau profesional.
Critique, Feedback și Forward personalizat Fiecare participant primește pe toate activitățile practice suportul instructorilor.
Acest suport este personalizat și individualizat pentru fiecare participant în parte.
Suportul constă în:
* critique – evaluare și analiză detaliată a temei (activ. practice) într-o manieră analitică.
* feedback – explicitare a impactului pe care o are tema (activ. practică) asupra mediului extern al participantului.
* forward – oferirea de informații pentru ca participanul să poată merge mai departe spre o soluție dezirabilă.
Știi exact ce ai greșit.
Știi ce este nevoie să faci, să schimbi sau să întărești ca să obții rezultatele dorite de tine.
Știi explicit cum percep alții ceea ce faci sau nu faci, spui sau nu spui, pe tema dată.
Ai acces la trăirile celor din jur.
Poți corecta comportamente și obiceiuri  legate de subiectul cursului, care îi afectează pe cei din jurul tău.
Portofoliu
Participanții au posibilitatea de a-și salva direct în portofoliul propriu, tot ceea ce lucrează pe platfomă.
Ai adunate într-un singur loc toate materialele lucrate, organizate după cursuri.
Poți consulta oricând (chiar și după terminarea cursului) toate materialele lucrate de tine și salvate în portofoliu.
Poți organiza materialele, temele salvate și documentele pe foldere, așa cum vrei tu.
Poți oricând descărca toate materialele din portofoliu direct în computerul tău.
Centru de asistență Centrul de asistență oferă participanților soluții pentru rezolvarea problemelor tehnice apărute. Fiecare participant poate deschide o solicitare și primește răspuns organizat în treath pentru a fi ușor de urmărit. Primești ajutor oridecâteori te blochezi sau ceva nu merge cum ar trebui. Primești ajutor în limba română.
Gamification Platforma permite folosirea mecanicii de joc pentru stimularea învățării. Se folosește un fir narativ, puncte, ecusoane, diplome, câștiguri materiale, niveluri de joc. Toate sunt menite să crească interactivitatea, motivarea și plăcerea învățării. Te afli în competiție cu tine sau cu ceilalți în funcție de jocul pe care îl alegi. Parcurgi învățarea ca pe o epopee.

Câștigi în funcție de fiecare nivel: puncte, cărți, bani, punguțe cu sinapse sau alte premii.
O comparație completă între cursul de bază și cele două extensii poți vedea aici

Achiziționarea acestei extensii adaugă la cursul deja achiziționat:

  1. suplimentarea perioadei de curs cu încă 60 de zile, indiferent în ce etapă a cursului te afli. Cu alte cuvinte, chiar dacă mai ai să spunem 10 zile până la terminarea cursului, achiziționarea extensii de timp va prleungi perioada de curs la 60 de zile. De asemenea, dacă ai terminat cursul de o bucată de vreme, și dorești să continui, achiziționarea aceste extensii îți oferă încă 30 de zile de curs din momentul reînscrierii.
  2. accesul la setul de Rememorări construit de formatori pentru a-ți oferi un sistem complet de memorare a conținutului prin învățare spațiată (spaced repetition).
  3. accesul la Teme și Provocări construite de formatori pentru dezvoltarea abilităților tale legate de conținutul teoretic tocmai învățat.
  4. accesul la Critique, Feedback, Forward din partea formatorilor, constituit din feedback imediat și feedback personalizat pentru tine.
  5. accesul la sistemul de Învățare, Exersare și Certificare bazat pe Competențe, construit de formatori pentru cunoștințele teoretice, abilitățile și comportamentele dezirabile.

Fie că achiziționezi extensia în timpul perioadei de curs, fie că o achiziționezi după ce ai terminat cursul, chiar la luni de zile, continuarea cursului se face din exact locul în care ai rămas.

  • Tot parcursul tău,
  • toate exercițiile,
  • toate temele,
  • toate feedback-urile formatorilor,
  • toate feedback-urile participanților și asistenților
  • toate punctajele tale

vor fi acolo unde le-ai lăsat. Iar tu vei putea continua de unde ai rămas, fie pentru a finaliza partea de curs pe care nu ai terminat-o, fie pentru a-ți îmbunătăți performanțele și măiestria.

Diplomele, ecusoanele și competențele oferite sunt cele din cursul original, dar în perioada de 60 de zile vei avea posibilitatea de a completa portofoliul personal cu diplomele și ecusoanele necâștigate încă și vei putea îmbunătăți punctajele pentru competențele dezirabile.

Achiziționarea extensiei nu oferă doar accesul la curs, ci și accesul la instructori și desigur la feedback-ul lor suplimentar.

După ce achiziționarea extensiei este finalizată, este nevoie de 24 de ore pentru ca pe platformă să fie activat cursul sau pentru ca perioada de finalizare a cursului să fie extinsă cu cele 60 de zile. Din acest moment, vei putea parcurge cursul original de unde l-ai lăsat.

Te așteptăm să continui și să crești astfel, la nivelul următor!


Abordare a formării

  • Formarea este construită pe baza conceptului de învățare adaptativă (adaptative learning), adică oferă posibilitatea personalizării modulelor de lecții și activităților practice în mod dinamic în timp real pentru fiecare participant în parte. Acestă personalizare are la bază atât analiza de nevoi realizată la începutul formării, cât și acțiunile desfășurate de fiecare participant în curs. Astfel, parcursul de formare / dezvoltare al fiecărui participant este adaptat nevoilor sale specifice și performanțelor pe care le înregistrează direct în formare.
    • Spre exemplu, în măsura în care un cursant demonstrează anumite cunoștințe sau abilități pe baza unui test sau activitate din platformă, atunci modulele cu noțiuni de începător sunt ascunse, iar modulele cu noțiuni de avansat sunt puse la dispoziție. Astfel, obținem o adaptare a cursului la un nivel de personalizare individuală extrem de rar oferită de piața de formare din România și chiar internațional.

Certificare

La finalul formării fiecare participant obține Certificatul/Diploma de absolvire și Certificarea măiestriei pe competențele dobândite. Obținerea Certificatului și mai ales a Diplomei, cu semnătura formatorilor și certificarea măiestriei garantează o îmbunătățire considerabilă a CV-ului personal și o bonitate și credibilitate mai bună pentru actuali și viitori angajatori, parteneri sau colaboratori.

Măiestrie: Formarea oferă monitorizarea cunoștințelor, abilităților și comportamentelor la nivel de grad de dobândire a măiestriei. Astfel, fiecare participant și manager de formare poate să se asigure că dezvoltarea atinge nivelul de măiestrie dorit și în timp real, să se știe ce competențe există și ce competențe mai este nevoie să fie lucrate. Formarea permite corelarea dintre lecții și activitățile practice parcurse și competențele dobândite, respectiv nivelul de măiestrie atins. Astfel, participantul știe la orice moment de timp ce mai are de făcut pentru a atinge nivelul de măiestrie dorit.

Carte de note: Fiecare participant își poate urmări în timp real, progresul realizat în timpul învățării, pe baza rezultatelor din activitățile și exercițiile realizate și are acces la statistici care îi prezintă parcursul și performanța.

Activități și exerciții practice

Formarea cuprinde activități practice, teme pentru acasă sau exerciții,  menite fie să asigure rememorarea conținutului și astfel, să crească nivelul de învățare de cunoștințe noi, fie să exerseze abilități și / sau să formeze comportamente dezirabile. După fiecare activitate, temă sau exercițiu practic realizat, fiecare participant primește feedback personalizat direct de la formatori. Toate temele pot fi salvate în portofoliul propriu. Participanții au acces 24/7 la activități, teme și exercițiile practice pe perioada formării și le pot repeta de până la 10 ori fiecare, iar după terminarea formării, au acces în continuare la ele și la feedback-ul primit, dar nu mai pot face teme noi.

Portofoliu

Portofoliul permite participanților să își salveze munca pe care au realizat-o în timpul formării, cu scopul de a o prezenta altora sau a face referire la ea în viitor. Toate activitățile practice și feedback-urile pot fi salvate în portofoliul personal al participantului. Întregul portofoliu de lucrări realizate de participant este confidențial (ceilalți participanți nu au acces la el) și poate fi descărcat oricând și gratuit pe computerul propriu, inclusiv cu feedback-urile primite de la formatori. Portofoliul poate fi accesat oricând din contul participantului și de asemenea, poate conține rezultatele muncii grupate de diferitele formări parcurse, dacă beneficiarul a participat la mai multe formări diferite. Participanții își pot adăuga resurse în propriul portofoliu și și le pot organiza în foldere și fișiere.

Adaptative learning

Cursul oferă posibilitatea personalizării modulelor de lecții și activităților practice în mod dinamic pentru fiecare participant. Acestă personalizare are la bază atât analiza de nevoi realizată la începutul formării, cât și acțiunile desfășurate de fiecare participant în curs. Astfel parcursul de formare / dezvoltare al fiecărui participant este adaptat nevoilor sale specifice și performanțelor pe care le înregistrează direct în curs. Spre exemplu, în măsura în care un cursant demonstrează anumite cunoștințe sau abilități pe baza unui test, atunci module cu noțiuni de începător sunt ascunse, iar module cu noțiuni de avansat sunt puse la dispoziție. Astfel obținem o adaptare a cursului, la un nivel de personalizare individuală extrem de rar în piața de formare.


Alte facilități

Grilă de evaluare și Răspuns corect

Formarea oferă sub diferite forme soluția, ca răspuns corect pentru fiecare tip de activitate în parte, astfel încât participantul știe exact de la bun început cum va fi evaluată activitatea propusă și după ce o realizează primește feedback imediat privind performanța. Unele activități conțin chiar exemple de bună practică oferite ca model în rezolvarea exercițiilor.

Suport tehnic în română personalizat

Participanții au acces 24/7 - pe lângă suportul tehnic al MATRIX LMS - și la suport tehnic din partea Learning Ecosystem direct în limba română. Totodată, participanții au la dispoziție tutoriale video, în limba română, pentru toate facilitățile oferite de platformă.

Intregrare

iCloud: Formarea permite încărcarea documentelor și atașamentelor direct din contul personal al participantului. Acesta poate folosi Google Drive, GSuite, OneDrive sau OneDrive for Business.

Traducere automată: Participanții au posibilitatea de a opta pentru limba în care doresc să folosească meniurile din platformă și în care să primească suportul tehnic.

Logare cu un singur cont: În acest moment participanții se pot loga în platformă folosind propriul cont Google.

Înapoi sus