Meșter faur, mâini de aur - Learning Ecosystem
Skip to content
Vizualizare calendar

Meșter faur, mâini de aur


Curs
Cantitate
Pentru altcineva
Cantitate
Pentru altcineva
Cumpărați pentru €15 sau introduceți codul de acces

Hai să facem ceva cu mâinile!

Dacă tot stăm acasă, plictiseala nu are loc în familia ta. Ți-am pregătit în acest sens câteva activități foarte lucrative și ludice care sper să fie pentru tine provocări vesele și pline de sens. După ce am descoperit mica mea pasiune de a crea ceva cu mâinile, am înțeles că acest exercițiu îmi dezvoltă foarte mult creativitatea, atenția, spiritul de echipă dacă fac asta cu cineva și nu în ultimul rând, Răbdarea...parcă simt că mă încarc de răbdare și liniște interioară atunci când creez ceva și cei din casă admiră cu plăcere. Ba mai mult chiar, la inițiativa lor, repet alături de ei întreg procesul de lucru, învățându-i și cum să facă acel lucru. Îmi place să dăruiesc ceea ce fac. De regulă o fac bunicilor sau prietenilor cu o anumeocazie sau pur și simplu pentru că mi-s dragi ❤️ 

 

Ecosistem de învățare bazat pe dezvoltarea măiestriei într-un sistem de competențe. Competențele dezvoltate de acest curs sunt:

  • Bricolaj - are abilitatea de a crea sau repara cu propriile mâini lucruri mărunte în acasă, în gartaj sau atelier, la școală sau la muncă.
  • Creativitate și Inovație - are abilitatea de a crea lucruri și de a le găsi folosință în viața de zi cu zi.

Competențe ce pot fi exersate pentru măiestrie

Code

Name

Description

1

Lucru manual

Are abilitatea de construi cu propriile mâini și cu materiale adunate chiar de el/ea lucruri utile în viața de zi cu zi.

 


Întâlnește-ți formatorii:

 Nadia Capbătut


 

Certificare

La finalul formării fiecare participant obține Certificatul de absolvire și Anexa de mențiuni a performanțelor dobândite în fiecare curs. Certificatul este parte din demersurile pentru obținerea titlului Voievod al Ținuturilor de Sus. Obținerea acestor titluri reprezintă o certificare din partea formatorilor pentru măiestria dobândită.

Măiestrie: Formarea oferă monitorizarea cunoștințelor, abilităților și comportamentelor la nivel de grad de dobândire a măiestriei. Astfel, fiecare participant și manager de formare poate să se asigure că dezvoltarea atinge nivelul de măiestrie dorit și în timp real, să știe ce competențe mai este nevoie să fie lucrate. Formarea permite corelarea dintre lecții și activitățile practice parcurse și competențele dobândite, respectiv nivelul de măiestrie atins. Astfel, participantul știe la orice moment de timp ce mai are de făcut pentru a atinge nivelul de măiestrie dorit.

Carte de note: Fiecare participant își poate urmări în timp real, progresul realizat în timpul învățării, pe baza rezultatelor din activitățile și exercițiile realizate și are acces la statistici care îi prezintă parcursul și performanța.

Lecții

Participanții au la dispoziție mai multe module de formare, numite generic Lecții.
Apasă butonul Lecții de deasupra acestei descrieri și poți vedea toată curicula propusă și pusă la dispoziție în această formare.
Toate lecțiile rămân la dispoziția participantului și după terminarea formării, atâta timp cât își păstrează contul. 

Activități și exerciții practice

Formarea cuprinde activități practice, teme pentru acasă sau exerciții, pe care generic le numim provocări, menite fie să asigure rememorarea conținutului și astfel, să crească nivelul de învățare de cunoștințe noi, fie să exerseze abilități și / sau să formeze / susțină comportamente dezirabile. După fiecare activitate, temă sau exercițiu practic realizat, fiecare participant primește feedback personalizat direct de la formatori, ceea ce diferențiază ecosistemul nostru de învățare de toate platformele de învățare uzuale. Toate temele pot fi salvate în portofoliul propriu. Participanții au acces 24/7 la activități, teme și exercițiile practice pe perioada formării și le pot repeta de până la 10 ori fiecare, iar după terminarea formării, au acces în continuare la ele și la feedback-ul primit, dar nu mai pot face teme noi.

Resurse

Toți participanții au acces la o gamă foarte variată de resurse (documente, link-uri, fișiere video) care întăresc, completează și dezvoltă subiectele abordate în curs. Pachetul de resurse rămâne la dispoziția participantului și după terminarea formării și poate fi salvat în portofoliul propriu.

Portofoliu

Portofoliul permite participanților să își salveze munca pe care au realizat-o în timpul formării, cu scopul de a o prezenta altora sau a face referire la ea în viitor. Întregul portofoliu de lucrări realizate de participant este confidențial (ceilalți participanți nu au acces la el) și poate fi descărcat oricând pe computerul propriu, inclusiv cu feedback-urile primite de la formatori. Portofoliul poate fi accesat oricând din contul participantului și de asemenea, poate conține rezultatele muncii grupate de diferitele formări parcurse, dacă beneficiarul a participat la mai multe formări diferite. Participanții își pot adăuga resurse în propriul portofoliu și și le pot organiza în foldere și fișiere.

Microlearning

Microlearning înseamnă folosirea unor calupuri de concepte relativ scurte ce pot fi parcurse în 5-10 minute, spre deosebire de prezentările extinse ce necestiă 0,5 - 1-2 ore. Această abordare este ideală în soluționarea multor situații din practica de zi cu zi, legată de conceptul respectiv. De aceea, este foarte apreciată de practicieni sau de cei care se formează la locul de muncă. Utilitatea practică se vede cel mai bine la cei care folosesc microlearning ca instrument de acompaniere a deciziilor sau soluționare a situațiilor din activitatea lor.


Iată schița clasei:

1. Felicitări și ornamente

22 min

Vin sărbătorile! Dar familia ta este pregătită pentru ele?

Lecție Durata
Iepuraș felicitare de Paște 5 min
Hai să îi felicităm pe cei dragi!
Ornamente de Crăciun pentru cameră 2 min
Propunerea ta de Paște
3+1 semne de carte personalizate 15 min
IUBIM să CITIM!

2. Flori, Păsări, Fluturi

7 min

Ce strop de eternitate poate fi mai frumos?

Lecție Durata
Flori din cartoane de ouă 5 min
Hai să dăruim flori create cu mâinile noastre!
Avion ornamental 2 min
Să fim liberi ca păsările!
Înapoi sus