Team Building - Hercule Poirot vs Sharlok Holmes - Learning Ecosystem
Skip to content
Vizualizare calendar

Team Building - Hercule Poirot vs Sharlok Holmes


Curs
Cristian Negut
Pentru informaţii despre cum să vă înscrieţi într-un curs, apăsaţi mai jos.
Contactează-ne

Despre

Poţi creşte nivelul angajamentului în interiorul echipei tale participând alături de ei la teambuildingul cu cel mai mare suspans din România!

MISTERUL LUI HERCULE POIROT

Înarmează-te cu atenţia şi prezenţa de spirit a celor mai faimoşi detectivi din istorie şi descoperă cheia misterului “morţii din grădină”! Vei participa astfel, alături de colegii tăi,  la un eveniment de care vă veţi aminti multă vreme şi asta pentru că vei trăi fiecare clipă la intensitate maximă!

Team Building Hercule Poirot vs Sherlock Holmes este un program de formare cu durata a 2 zile, pentru echipele care doresc să adreseze două dintre cele 5 disfuncții ale echipei: lipsa de încredere, teama de conflict, lipsa angajamentului, evitarea responsabilităților, neatenția la rezultate. La finalul celor două zile de formare, participanții vor fi adresat și soluționat cele două disfuncții alese, în timp ce organizația are o echipă care funcționează mai eficient, rezolvând blocatori importanți în calea performării ca echipă, la potențialul său maxim.

Introducerea

Misterul lui Hercule Poirot este un eveniment inedit, în care participanţii se vor pune în postura de detectivi, înarmaţi cu toate resursele pentru a desluşi o moarte misterioasă. Miza aceasta ţine energia participanţilor la cote maxime de la începutul până la finalul experienţei, asigurând o experienţă de distracţie şi învăţare extrem de consistentă.

La finalul aventurii alături de Hercule Poirot şi Sherlock Holmes, participanţii şi managerii lor:

  • Vor înţelege care sunt cheile angajamentului™ şi cum le pot folosi pentru a duce echipa la împlinirea potenţialului de performanţă
  • Va avea resursele necesare pentru a depăşi probleme, precum:
    1. lipsa de motivare
    2. întârzieri în realizarea termenelor limită
    3. atitudine justificativă, în loc de una asumată şi responsabilă, orientată spre rezultate
  • Va pune bazele unei culturi a încrederii, cooperării şi a performanţei asumate
  • Vor îmbunătăţi sinergia între diferite funcţiuni (departamente)
  • Vor înţelege importanţa încrederii în ceilalţi membrii ai echipei şi vor avea pârghiile necesare pentru a o influenţa în mod pozitiv
  • Vor avea un grad crescut de înţelegere a dinamicii de lucru în echipa din care fac parte.

Activitățile presupun lucrul în echipe mari sau echipe mici, solicită colaborarea sau competiția între echipe, necesită o bună coordonare, implicare a tuturor membrilor, posibilitatea alternării rolurilor în echipă și alternarea între activitățile preponderent cognitive cu cele preponderent fizice. Fiecare experiență structurată de învățare propusă este în egală măsură provocatoare, distractivă și sigură pentru integritatea participanților, fiecare grup de 10-15 participanți fiind asistați de un formator care va facilita și debrifarea experienței structurată de învățare.

Detalii organizatorice:

  • Durata optimă de desfăşurare: 2 zile
  • Disponibilitate la mișcare, exercițiu fizic ușor.
  • Număr de participanţi: oricâte grupuri între 10 – 15 persoane.
  • Mediu: recomandat OUTDOOR (cu posibilitatea de INDOOR în funcţie de condiţiile meteorologice) 

Pentru durate de desfășurare diferite, calendarizare, stabilirea numărului total de participanţi şi a grupelor de lucru recomandăm să contactaţi un ambasador Learning Ecosystem pentru a discuta opţiunile cele mai avantajoase.

Prețul este exprimat per participant, este preț ferm și final (nu include TVA deoarece Learning Ecosystem nu e plătitoare de TVA).

Prețul nu include transportul, cazarea și masa formatorilor sau participanților.

Înapoi sus